Αθλητισμός

Τουρνουά Πορταριάς Μεγάλοι αγώνες – τρομερές εμπειρίες

Με σπουδαίες εμπειρίες μέσα απ΄τους αγώνες που έδωσαν, επέστρεψαν απ΄την Πορταριά οι Κορασίδες του Ασκληπιού. Πιστός για άλλη μία φορά στο ραντεβού ο Ασκληπιός πήρε μέρος και στο φετινό τουρνουά.

Για ένα τριήμερο, στο υπέροχο περιβάλλον της Πορταριάς, ομάδες απ΄όλη την Ελλάδα αλλά και από την γειτονική Βουλγαρία έζησαν μοναδικές αθλητικές στιγμές τόσο στο γήπεδο όσο και σ΄όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν οι διοργανωτές στο χώρο του ξενοδοχείου ¨Αλκιστις¨

Οι σπουδαίοι προπονητές, Γιάννης Νικολάκης και Γιάννης Πετίδης με την ακούραστη συνδρομή της Γεωργίας Καλφίδου, πρόσφεραν άλλο ένα υπέροχο, απ΄όλες τις πλευρές τουρνουά.

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι ομάδες:

ΑΕΝ ΑΓ. Τριάδας – Ασκληπιός Τρικάλων – Ηρακλής Θες/νίκης – ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (2 ομάδες) – ΑΟ Μαρκοπούλου –  Φιλ/κός Λάρισας (2 ομάδες) – Slavia Σόφιας

Μετά το τέλος των αγώνων, στο ζεστό περιβάλλον του ΄Αλκιστις¨, οι διοργανωτές ετοίμασαν μια υπέροχη βραδιά με τις απονομές των μεταλλίων σ΄όλες τις αθλήτριες που πήραν μέρος, και την βραδιά να συνεχίζεται μέχρι αργά με ένα μεγάλο ξεφάντωμα με πολύ χορό, όπου τον τόνο έδινε η ζωντανή μουσικά.

Για την ιστορία ο Ασκληπιός τελείωσε τους αγώνες με 4 νίκες και 1 ήττα.

Αναλυτικά

1η Μέρα Μαρκόπουλος –Ασκληπιός

2-1

2η Μέρα Ασκληπιός-Ολυμπιακός 1

2-0

Ασκληπιός-Ολυμπιακός 2

2-1

3η μέρα Ασκληπιός-ΠΑΟΚ

2-1

Ασκληπιός-ΑΕΝ Αγ Τριάδας

2-1

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης