Αθλητισμός

Τουρνουά 3Χ3 από τη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων

Με στόχο την αθλητική ψυχαγωγία των φοιτητών του τμήματος μας και την προώθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης διοργανώνεται για 15η συνεχή χρονιά το 15ο φοιτητικό τουρνουά 3ον 3 μπάσκετ στο Κατσιμίδειο γήπεδο Τρικάλων την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 , από τις 8:00-13:00

Στο  15ο φοιτητικό τουρνουά 3ον 3 μπάσκετ  τουρνουά οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία , σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων να διαγωνιστούν στο άθλημα του μπάσκετ, και να ψυχαγωγηθούν με τους συμφοιτητές τους.  Περισσότεροι από 200 φοιτητές και φοιτήτριες θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε οκτάλεπτους αγώνες κερδίζοντας πολλά και πλούσια δώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 7 Μαΐου στις γραπτές δηλώσεις στο κυλικείο της σχολής καθώς και με μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook με όνομα ‘’15ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3ον3 ΣΕΦΑΑ Τρικάλων’’ για να κερδίσουν το προνόμιο να έχουν μπλούζες στα νούμερα που επιθυμούν καθώς και το όνομα της ομάδας τους στην πίσω πλευρά.  Όσες ομάδες  δεν  δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις  7 Μαΐου θα  τους δοθούν μπλούζες one size για τα μέλη τους.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ειδικότητα καλαθοσφαίρισης (4ο έτος) με την στήριξη του ΣΕΦΑΑ Τρικάλων. Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές μας:  ΤΡΙΚΚΗ , LAS RAMBLAS , COUGAR , REDBULL , DUST AND CREAM , INTENSE ELITE TRAINING , HAIRCUT V.K , PIZZAFAN για την βοήθεια τους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης