Αθλητισμός

Το Σαββατοκύριακο της Άμιλλας

Η αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας της “Άμιλλας” για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν πλούσια.Το Σάββατο η ομάδα των γυναικών κέρδισε την ομάδα του Μαρίνου Αντύπα μέσα στη Λάρισα με 1-3 σετ (16-25, 25-19, 21-25, 12-25) για το τοπικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η σύνθεση της ομάδας της “Άμιλλας”:
Κουρομπλή Ε., Πάνου Ε., Παππά Κ., Βάρα., Παπαστεργίου Α., Ιακωβάκη Α., Προβίδα Ε., Παιάνα Χ., Νταράλα Α., Λιάβα Β., Μανθοπούλου Ε., Καμινάρη Φ.
Το Σάββατο επίσης η ομάδα των ανδρών έχασε από την ομάδα της Α.Ε.Λ. μέσα στο κατσιμήδιο με 0-3 σετ (17-25, 23-25, 14-25) για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Η σύνθεση της τρικαλινής ομάδας: Ζησόπουλος Φ., Κορρές Γ., Δεμένεγας Ν., Κελεπούρης Φ., Πετσιάς Α., Κατριβέσης Β., Ππαδημητρίου Ε., Ανδρεόπουλος Σ., Ψαρρής Θ., Καραϊσκος Α., Μητάκος Β.
Την Κυριακή η ομάδα των παμπαίδων κέρδισε στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματός τους μέσα στη Λάρισα την ομάδα της Ε.Α.Λ. με 0-3 σετ (25-27, 23-25, 14-25). Η σύνθεση της ομάδας της “Άμιλλας”: Πετσιάς Α., Κελεπούρης Φ., Ρουμελιώτης Φ., Τέγος Α., Μητάκος Β., Ξάφης Ε., Σπάχος Γ., Μιχαλίτσης Α.,Μπέγας Σ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης