Αθλητισμός

Όλα έτοιμα για το ΜΤΒ της Κυριακής στον λόφο προφήτη Ηλία

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον λόφο προφήτη Ηλία θα διεξαχθεί το «6ο ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» και ο 1ος λαϊκός ποδηλατικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων έχει ετοιμάσει δύο διαφορετικές  διαδρομές (πίστες), όπου σύμφωνα με τις ηλικιακές κατηγορίες, οι ποδηλάτες θα αγωνιστούν στην ανάλογη πίστα. Οι διαδρομές θα  σηματοδοτηθούν με βελάκια πορείας και κορδέλες σήμανσης, από την προηγούμενη ημέρα του αγώνα. Παρακαλούμε την κατανόηση όσων χρησιμοποιούν τα μονοπάτια  για άθληση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα παιδιά της ακαδημίας του  Π.Σ. Τρικάλων, θα συμμετέχουν σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες. Τους ευχόμαστε όλους να απολαύσουν την αγωνιστική δράση και να γεμίσουν με ποδηλατικές εμπειρίες.

Ο 1ος λαϊκός αγώνας ΜΤΒ είναι γεγονός.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές γυμνασίων και δημοτικών σχολείων (Τετάρτη, Πέμπτη και έκτη τάξη). Για τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη του αγώνα που ακολουθεί.  Οι πρώτοι 50, που θα εγγραφούν για τον λαϊκό αγώνα  θα πάρουν δώρο ένα T-shirt κοντομάνικο, με το σύνθημα share the road.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των διοργανωτών: 6986010785 και 6989154306 και στο email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

Χορηγοί του αγώνα είναι:

Η εταιρία 3G (ψηφιακές εκτυπώσεις) και η κοινοπραξία «Έργα πρασίνου και Κηποδημιουργίες»

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς της ομάδας:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (MTBXCC)

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων, την Κυριακή στις 3 Νοεμβρίου 2019 διοργανώνει στον λόφο προφήτη Ηλία (ζωολογικός κήπος Τρικάλων), διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας XCC με την ονομασία «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», για τις 5 παρακάτω κατηγορίες: Παίδων – Κορασίδων –  Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι (μικρά – μεγάλα). Επίσης διοργανώνει λαϊκό αγώνα ΜΤΒ ΟΠΕΝ για παιδιά γυμνασίων και δημοτικών σχολείων των Τρικάλων.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 3 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή  και ώρα 11:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

  • 09:00 Άνοιγμα Γραμματείας Αγώνων
  • 11:00 Μίνι μικρά (χρόνος 15’)
  • 11:30 Μίνι μεγάλα(χρόνος 20’)
  • 12:00 Παμπαίδες (χρόνος 30’)
  • 12:05 Πανκορασίδες – Κορασίδες (χρόνος 30’)
  • 13:15 Παίδες (χρόνος 45’)
  • 14:45 Απονομές
  • Ανοικτή για 30’ η διαδρομή του αγώνα για προπόνηση από τους συμμετέχοντες στον λαϊκό αγώνα δημοτικών – γυμνασίων.
  • 15:30 Αγώνας ΟΠΕΝ δημοτικών σχολείων (χρόνος 15’)
  • 16:00 Αγώνας ΟΠΕΝ Γυμνασίων (χρόνος 20’)
  • 16:30 Απονομές

 

 

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Λόφος προφήτη Ηλία (ζωολογικός κήπος), Τρίκαλα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτι. Κυκλική διαδρομή, απόσταση 2,25χλμ. Για την κατηγορία ΜΙΝΙ και για τους αγώνες ΟΠΕΝ η διαδρομή είναι απόστασης 1,35χλμ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της  Ε.Ο.Π. και έχουν Κάρτα υγείας και αγωνιστικό δελτίο για το 2019. Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν φέρει  καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά ή κλοπή αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Ο διοργανωτής έχει την ευθύνη για  ιατρική κάλυψη (παρουσία ιατρού και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ σε προτεραιότητα) καθώς και για τεχνικά θέματα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΠΕΝ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές γυμνασίων και δημοτικών σχολείων της πόλης των Τρικάλων. Οι μαθητές που έχουν αγωνιστικό δελτίο ποδηλασίας για το 2019 δεν μπορούν να συμμετέχουν στην ΟΠΕΝ κατηγορία. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των μαθητών στον αγώνα, είναι  η υπογραφή κηδεμόνα, ο οποίος θα δηλώνει ότι επιτρέπει την συμμετοχή  του παιδιού στον αγώνα. Η δήλωση – βεβαίωση του κηδεμόνα μπορεί να γίνει και τις προηγούμενες ημέρες του αγώνα σε συνεννόηση με τους διοργανωτές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο email: podilasiatrikalon@yahoo.grμέχρι την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των διοργανωτών: 6986010785 και 6989154306.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: 10:15 (στον χώρο της Γραμματείας)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΖΩΝΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ/ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: Ως Ζώνη τροφοδοσίας και παροχή τεχνικής βοήθειας στους αγωνιζόμενους ποδηλάτες ορίζεται ο χώρος 50 μέτρα μετά το σημείο εκκίνησης – τερματισμού.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σε όλες τις κατηγορίες που θα συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό συμμετεχόντων βάση κανονισμών ΕΟΠ, θα απονεμηθούν, στον 1ο νικητή  κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο,  δίπλωμα και  στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Στον αγώνα ΟΠΕΝ θα βραβευτούν οι πρώτοι έξι από 4 κατηγορίες (κορίτσια δημοτικού, αγόρια δημοτικού, κορίτσια γυμνασίου, αγόρια γυμνασίου)

ΠΟΙΝΕΣ:  Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Πέτρος Γώγος (Κριτής ΕΟΠ)

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Ταμανάκιας Μιχάλης / 6989154306 / tamanakias@gmail.com

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνοδίκης Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης  της παρούσας προκήρυξης.

 

 

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης