Τοπικά Χωρίς κατηγορία

Δήλωση του Κώστα Φαμίση για τη νέα κεντροαριστερά

Όλες οι δυνάμεις της κεντροαριστεράς οφείλουν να ακολουθήσουν ενωτική πορεία για την δημιουργία του νέου κόμματος, κάτι που θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία και τα όποια συμφέροντα τους ακολουθούν.

Το μήνυμα αυτό έστειλε από τη Λάρισα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γεννηματά τονίζοντας ότι δεν θα έχουν καμία τύχη αυτές οι μεθοδεύσεις , στην ομιλία της σε πολιτική εκδήλωση και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τη  συμφωνία ντροπής, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Ναι στο προσκλητήριο της κ. Γεννηματά λέει και ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Κώστας Φαμίσης  στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις αυτή την πορεία η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στην πολιτική σκηνή της χώρας όπως υπογραμμίζει.

Ο κ. Φαμίσης ήταν παρών στη Λάρισα όπου είχε σύντομη συνάντηση και συνομιλία με την Γεννηματά η οποία τον κάλεσε όπως και όλους τους συντρόφους να μεταφέρουν αυτό το μήνυμα ενότητας στη βάση και να δώσουν τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο.
Είναι επιτακτική ανάγκη σημειώνει ο κ. Φαμίσης να απομακρυνθούν το ταχύτερο όσοι με τις πολιτικές τους προχώρησαν στην εκχώρηση της διαχείρισης των οικονομικών του κράτους και την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας,  στην σύγχρονη  ιστορία μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης