Διεθνή

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος»: Η υπηρέτρια του Μάικλ Τζάκσον «σπάει» τη σιωπή της

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος»: Αυτό ισχυρίζεται η Άντριαν ΜακΜάνους, η υπηρέτρια που δούλευε στη Neverland, το ράτνσο του Μάικλ Τζάκσον, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφιβολίας, σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος του για ασέλγεια και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών.

Η ΜακΜάνους επί τέσσερα χρόνια είχε την ευθύνη της καθημερινής καθαριότητας του δωματίου του βασιλιά της ποπ. Σε συνέντευξή της στη Daily Mail, «σπάει» τη σιωπή της και προχωρά σε αποκαλύψεις «φωτιά».

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μαικλ Τζάκσον ήταν ένας παιδόφιλος-αρπακτικό, που κακοποίησε σεξουαλικά «δεκάδες» παιδιά, καταγράφοντας, μάλιστα τις αρρωστημένες πράξεις του και κρύβοντας το υλικό σε μια μυστική βιβλιοθήκη στο ράντσο του.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η Μακ Μάνους δήλωσε ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας των περιπτύξεών του με μικρά παιδιά, ενώ είδε και τη στοίβα των sex tape που διατηρούσε.

Ο σταρ έφερνε πολλά αγόρια στο ράντσο, τα οποία οδηγούσε στην κρεβατοκάμαρά του, ενώεκείνη στο τέλοςκαθάριζε τα σοκαριστικά «ευρήματα» που έδειχναν τι είχε προηγηθεί.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης