Διεθνή

Αυτά τα ζώδια δεν αντέχουν να μην κοιμούνται δίπλα στον σύντροφό τους

Όταν κοιμάσαι μπορεί να θες το χώρο σου να απλωθείς και να κουνηθείς όπως σε βολεύει χωρίς δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς τον σύντροφό σου. Αν είσαι όμως ένα από τα παρακάτω ζώδια αυτό το σενάριο δεν υπάρχει: θες να κοιμάσαι μόνο δίπλα του. Τα συγκεκριμένα ζώδια δεν είναι ανασφαλή αλλά αποζητούν την σωματική επαφή.

Ταύρος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου απολαμβάνουν να βρίσκονται στην αγκαλιά του αγαπημένου τους. Το να κοιμούνται χωρίς το ζεστό κορμί του δίπλα τους μοιάζει με το να κοιμούνται χωρίς μαξιλάρι ή κουβέρτα. Είναι το πιο αισθησιακό από τα ζώδια και η γλώσσα της αγάπης για τον Ταύρο είναι η σωματική επαφή και δεν την βαριέται ποτέ. Παρόλο που ανήκουν και στα πιο αυτόνομα, ως ζώδιο της της γης, οι Ταύροι έχουν βαθιά ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά. Οι πεισματάρηδες Ταύροι είναι μέσα τους ευαίσθητοι και είναι πιο χαρούμενοι όταν μπορούν να χωθούν στην αγκαλιά του αγαπημένου τους μέχρι το πρωί.

Καρκίνος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση που θέλουν αγκαλιές. Κάποιοι κατηγορούν αυτό το ζώδιο του νερού ότι ειναι γαντζώνεται στους άλλους και είναι απαιτητικό αλλά όταν είναι με κάποιον τα δίνουν όλα και δεν μπορούν αυτό να μην το κάνουν. Ένας ερωτευμένος Καρκίνος θέλει να περάσει όλο το χρόνο του με τον σύντροφό του ακόμα κι αν δεν έχει τις αισθήσεις του, νιώθει καλύτερα να ξέρει ότι βρίσκεται δίπλα σε εκείνον. Οι Καρκίνοι αποζητούν επιβεβαίωση και μερικά πράγματα είναι καλύτερα όταν μοιράζονται το κρεβάτι τους με τον αγαπημένο τους.

Λέων

Τους αρέσει να νιώθουν ότι τους αγαπούν και είναι τόσο απλό. Κι επειδή δεν φοβούνται να είναι διαχυτικοί και η τάση τους για σωματική επαφή δεν είναι απλά για το φαίνεσθαι. Από το να κρατούν τα χέρια του αγαπημένου τους μέχρι τις αγκαλιές και τα φιλιά. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου απολαμβάνουν να έχουν όλη την προσοχή και έξω αλλά και κυρίως στις ιδιωτικές τους στιγμές στην κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να μην δείχνουν την ίδια ευαισθησία όταν εκφράζονται με λέξεις αλλά δεν θα σταματήσουν να αγγίζουν και να νιώθουν τον αγαπημένο τους. Αν και δεν θα το ομολογήσουν, νιώθουν πιο άνετα όταν είναι τυλιγμένοι στην αγκαλιά τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί, ακριβώς όπως οι Καρκίνοι, είναι συναισθηματικοί . Σπάνια θεωρείται από τα ρομαντικά ζώδια γιατί ως ζώδιο του αέρα δεν του αρέσει να εκφράζεται δημόσια αλλά στην ιδιωτικότητά του απολαμβάνει όσο τίποτα να είναι δίπλα στον σύντροφό του. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν την τάση να υπεραναλύουν οπότε αν ο σύντροφός τους δεν μείνει μέχρι αργά να βράδυ ξύπνιος θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι κάτι πάει στραβά. Μόλις ο Ζυγός βρει κάποιον για τον οποίο νοιάζεται, θέλει να του δείχνει ότι την προσοχή και την τρυφερότητά του και περιμένει να του επιστραφεί αυτό από τον σύντροφό του με βραδινές αγκαλιές.

marieclaire.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης