Διεθνή

Αυτοκτόνησε ο γνωστός παραγωγός του Χόλιγουντ Στιβ Μπινγκ

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η είδηση ότι ο γνωστός κινηματογραφικός παραγωγός και πατέρας του παιδιού της ηθοποιού Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ Στιβ Μπινγκ έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 55 ετών πέφτοντας από τον 27ο όροφο του πολυτελούς κτηρίου όπου έμενε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος είχε έντονη φιλανθρωπική δράση, αυτοκτόνησε στο Λος Άντζελες, πηδώντας από διαμέρισμά του, το οποίο βρίσκεται στον 27ο όροφο ενός πολυτελούς συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Century City.

Πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι έπασχε από κατάθλιψη, η οποία επιδεινώθηκε εν μέσω καραντίνας.

Συγγραφέας της σειράς Kangaroo Jack και παραγωγός ταινιών όπως το Get Carter και το Polar Express, o Μπινγκ κληρονόμησε μια περιουσία 600 εκατομμυρίων ευρώ από τον παππού του, ο οποίος ασχολούνταν με το real estate, σε ηλικία 18 ετών.

Σύμφωνα με το Variety, είχε επενδύσει περίπου 80 εκατομμύρια για την ταινία Polar Express. Αυτό φέρεται να ήταν σχεδόν το ήμισυ του κόστους παραγωγής κι έκανε τεράστια επιτυχία συγκεντρώνοντας σχεδόν 300 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office.

Ο Bing ήταν επίσης παραγωγός στο «Hotel Noir» το 2012, ενώ την ίδια χρονιά δεσμεύτηκε να συμβάλει στον φιλανθρωπικό οργανισμό των Bill Gates και Warren Buffett “Giving Pledge” δωρίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Του Ντάμιαν, 18 ετών σήμερα, τον οποίο είχε αποκτήσει με την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Το 2002 ένα τεστ DNA απέδειξε την πατρότητα παρότι ο Μπινγκ την είχε αμφισβητήσει. Επίσης, είχε αποκτήσει μία κόρη, την Κίρα Μπόντερ, με την πρώην επαγγελματία τενίστρια, Λίζα Μπόντερ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης