Διεθνή

Εκατομμυριούχος έβαλε το τζετ του στον αυτόματο πιλότο για να κάνει σεξ με 15χρονη

Ένας εκατομμυριούχος από το Νιου Τζέρσεϊ κινδυνεύει να καταδικαστεί με φυλάκιση, αφού ομολόγησε ενώπιον των Αρχών πως έκανε σεξ με μια 15χρονη στο ιδιωτικό του αεροσκάφος, αφού πρώτα έβαλε τη λειτουργία του αυτόματου πιλότου.

Ο 53χρονος Στέφεν Μπράντλεϊ Μελ, ο οποίος μάλιστα είναι πατέρας τριών παιδιών, δήλωσε επίσης ένοχος και για κατοχή παιδική πορνογραφίας. Ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, αφού η μητέρα της τον παρακάλεσε να της κάνει μαθήματα πτήσης.

Ο Μελ είχε ελικοδρόμιο στο σπίτι του, διέθετε έναν μικρό στόλο αεροσκαφών και ήταν επικεφαλής μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, της Air Lifeline που μετέφερε οικογένειες αρρώστων παιδιών στις ΗΠΑ για θεραπεία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη τα έγγραφα του δικαστηρίου, ο 53χρονος ξεκίνησε να επικοινωνεί με το θύμα το 2017 μέσω μηνυμάτων στο Snapchat. Μάλιστα, πολλά από τα μηνύματα αυτά ήταν σεξουαλικού περιεχομένου.

Φαίνεται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 15χρονη τον Ιούνιο του 2017 και μετά ξανά μετά από ένα μήνα, μέσα στο αεροσκάφος του, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, της είχε δώσει πρώτα αντισυλληπτικά.

Οι σεξουαλικές του επαφές τον Ιούλιο του 2017 φαίνεται πως ήταν συχνές, καθώς ο άνδρας τής «παρέδιδε τακτικά μαθήματα πτήσης» ενώ της είχε ζητήσει να του στείλει και γυμνές φωτογραφίες της.

Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, του πήραν το δίπλωμα, ενώ θα περιμένει την ετυμηγορία του δικαστηρίου σε λιγότερο από ένα μήνα.

cnn.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης