Διεθνή

Η Μπάγερν πήγε να πνίξει τον πόνο της στη γιορτή της μπίρας

Μετά την προπόνηση και πριν ξεκινήσει η διακοπή για τα εθνικά συγκροτήματα, η ομάδα της Μπάγερν, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση πέρασαν χθες μια ξεχωριστή μέρα. Με την παρουσία του γερμανικού συλλόγου ολοκληρώθηκε η φετινή Oktoberfest στο Μόναχο, με τους παίκτες του Αντσελότι να πίνουν την μπίρα τους και να φωτογραφίζονται ακόμη και με παραδοσιακές στολές.
Συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους (και φυσικά από τα παραδοσιακά έθιμα), οι Κόκκινοι σταμάτησαν στο Theresienwiese στο κέντρο του Μονάχου. Ο προορισμός τους ήταν το Wiesnschänke όπου απόλαυσαν τις μπίρες τους.

Και δεν ήταν μόνον οι Γερμανοί παίκτες της Μπάγερν, που το διασκέδασαν με την ψυχή τους, αλλά ακόμη και οι ξένοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου με τις συζύγους τους πήραν από ένα τεράστιο ποτήρι μπύρας και τραγούδησαν στoυς ρυθμούς της γιορτής.

Από ότι φαίνεται το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων δεν πτόησε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν. Οι Βαυαροί διέρχονται μια κακή αγωνιστική περίοδο με αποκορύφωμα τον εντός έδρας διασυρμό από την Γκλάντμπαχ με 3-0.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης