Διεθνή

Μακάβριο εύρημα: Εντοπίστηκε νεκρός με τον σκύλο του οκτώ χρόνια μετά το θάνατό του

Με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν μια φωτιά σε μπλοκ διαμερισμάτων στη Γερμανία. Σε ένα από τα σπίτια, βρήκαν έναν άνδρα νεκρό με τον σκύλο του.

Το πτώμα του Χέινζ Χ. συνταξιούχου αρτοποιού βρέθηκε οκτώ χρόνια μετά το θάνατό του. Μάλιστα, δίπλα του ήταν νεκρός και ο σκύλος του ο οποίος ενδεχομένως πως πέθανε από ασιτία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται τη γερμανική ταμπλόιντ Bild, σε έρευνα που έγινε μετά την φρικιαστική ανακάλυψη των δύο πτωμάτων, η αλληλογραφία του 59χρονου δεν είχε ανοιχτεί για οκτώ χρόνια και το αμάξι του ήταν παρκαρισμένο έξω από το διαμέρισμά του στην πόλη Σέντεν.

Τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό ήταν το 2011.

Μια γειτόνισσα, η Αντζέλικα Χάβενερ δήλωσε πως είχε επικοινωνήσει με τις αρχές λέγοντας πως αναδύεται μια περίεργη μυρωδιά από το σπίτι αλλά κατά την ίδια, ούτε η αστυνομία ούτε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θεώρησαν πως προέρχεται από πτώμα.

Η Χάβενερ είπε ακόμη πως νομίζει πως ο άτυχος άνδρας είχε ένα γιο αλλά δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του.

Ο Χέινζ είχε χωρίσει εδώ και χρόνια με την σύζυγό του και έμενε μόνος.

«Δεν άξιζε τον τρόπο που πέθανε. Ήταν καλός άνθρωπος, λίγο μοναχικός. Μου είπε πως άφησε τη δουλειά του στο φούρνο καθώς παρουσίασε αλλεργία στο αλεύρι. Αντιλήφθηκα πως δεν μαγείρευε για τον εαυτό του και κάποιες φορές του έφερνα εγώ φαγητό. Ήταν πραγματικά ένας πολύ καλός γείτονας», τονίζει η γυναίκα.

Ο Χέινζ ξαφνικά χάθηκε και δεν τον αναζήτησε κανείς, γείτονες λένε πως έβλεπαν κάποιο ξένο φίλο του να βγάζει τον σκύλο του βόλτα για ένα μικρό διάστημα.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ενώ δεν έχουν γίνει γνωστοί για την ώρα οι λόγοι του θανάτου του.

cnn.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης