Διεθνή

Μπάνιο στη θάλασσα με κράτηση φέτος το καλοκαίρι

Σίγουρα έχει χρειαστεί να κάνετε κράτηση σε ένα εστιατόριο. Αλλά πώς σας φαίνεται η ιδέα να χρειαστεί να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για μία θέση στην παραλία;

Στους Έλληνες δεν είναι πρωτάκουστο να γίνεται κράτηση για ξαπλώστρες σε πολυτελείς προορισμούς, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, αλλά στην Ισπανία οι παραθεριστές θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κράτηση ακόμα και για μία θέση στην αμμουδιά.

Δείτε επίσης: Γιατί η ανατολική Ευρώπη «χτυπήθηκε» λιγότερο από τον κοροναϊό – Τι γίνεται στην Ιαπωνία
Το Canet d’en Berenguer, μια μεσογειακή πόλη που βρίσκεται βόρεια της Βαλένθια, θα επιτρέπει μόνο 5.000 παραθεριστές στην παραλία της περιοχής, περίπου το μισό του συνηθισμένου αριθμού, προκειμένου να διατηρηθούν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης. Κι αυτές οι θέσεις θα πρέπει να κλείνονται προκαταβολικά μέσω εφαρμογής για κινητό τηλέφωνο.

«Αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ διαφορετικό» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Περέ Χοάν Άντονι Τσορντά στο CNN. «Θα υπάρχει περισσότερους χώρος ανάμεσα σε εσάς και στον διπλανό σας. Κάτι σαν παραλία business class».

Κράτηση για το πρωί ή το απόγευμα
Η συγκεκριμένη πόλη θα χρησιμοποιήσει ένα σχέδιο με πλέγμα για να χωρίσει την εκτενή παραλία σε τετράγωνα τμήματα, το καθένα χωρισμένο από το άλλο με απόσταση δύο μέτρων.

Τα τμήματα αυτά, θα πρέπει να οριοθετούνται, τοποθετώντας μια σειρά από δίχτυα στην άμμο που μοιάζουν με τεράστια δίχτυα ποδοσφαίρου και θα μπορούν να φιλοξενήσουν και μεγαλύτερες ομάδες παραθεριστών.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης