Διεθνή

Πωλείται εντυπωσιακή βίλα με διώροφο γκαράζ (video)

Κάπου στο Τέξας υπάρχει ένα κτήμα που είναι πραγματικά ονειρικό, κυρίως για έναν συλλέκτη αυτοκινήτων. Αυτή η ιδιοκτησία «ανήκει» στην PDQ Realtors, η οποία ειδικεύεται στην πώληση ακινήτων υψηλών προδιαγραφών με γρήγορο τρόπο. Δείτε το…

Εντυπωσιακό είναι το γκαράζ του συγκροτήματος, το οποίο αποτελείται από δύο επίπεδα, και τα δύο επίπεδα εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς και συνδέεται με το σπίτι. Το πάνω επίπεδο του γκαράζ έχει τοίχους και οροφή από κέδρους που προσφέρουν μια πιο όμορφη ατμόσφαιρα. Η άνεση δεν τελειώνει εκεί, όμως, επειδή υπάρχει αρκετός χώρος για να βάλει ο ιδιοκτήτης καναπέδες και άλλα, ώστε να μπορεί να χαλαρώσει παρατηρώντας τα αγαπημένα του αυτοκίνητα. Στον κάτω όροφο, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, καθώς εκεί μπορεί κανείς να καθαρίζει ή να τροποποιήσει τα αυτοκίνητά του. Υπάρχουν εγκατεστημένες συνδέσεις συμπιεστή αέρα για τα εργαλεία που κινούνται με αέρα.

Φυσικά, δεν σταματά ο ενθουσιασμός και εντυπωσιασμός στο γκαράζ αυτής της βίλας. Από τη στιγμή που θα φτάσει κανείς στο σπίτι αυτό θα μείνει άφωνος και σίγουρα θα θέλει να μπει μέσα και να ξεναγηθεί.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο αποτελείται από ξύλινα δάπεδα, διαθέτοντας μπάνιο με όλες τις ανέσεις που θα ήθελε κανείς να έχει. Επίσης, μέσα στη βίλα θα βρει κανείς ένα δωμάτιο σινεμά με μεγάλη οθόνη, δωμάτιο με κρασιά, game room και πολλά αλλά.

Πατήστε play στο παρακάτω βίντεο και δείτε το σπίτι…

newsauto.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης