Διεθνή

Πώς ένα «τρίο» παραλίγο να καταλήξει σε… φόνο

Δραματική τροπή πήρε η απόφαση ενός ζευγαριού στις ΗΠΑ να πειραματιστεί με την ερωτική του ζωή κάνοντας ένα «τρίο», αφού το επίδοξο «τρίτο πρόσωπο» κατέληξε στο χείλος του θανάτου μετά από άγρια επίθεση του ζηλιάρη άνδρα.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μπρούκλιν. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ένας 54χρονος μαζί με την 30άρα σύντροφό του είχαν προσεγγίσει έναν νεαρό άνδρα, με σκοπό να του προτείνουν να κάνει μαζί τους ένα τρίο.

Ο τριαντάρης υποψήφιος είχε δεχτεί με ενθουσιασμό και σύντομα κανονίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες της καυτής βραδιάς, σε μια συνάντηση όπου παρευρέθηκαν και οι τρεις ενδιαφερόμενοι.
Όπως φαίνεται όμως, τα νεότερα μέλη της «ομάδας» δεν μπορούσαν να περιμένουν. Ανυπομονούσαν να πάρουν μία «γεύση» από όσα είχαν συζητήσει και μάλιστα… μόνα τους. Έτσι κανόνισαν μια κατ’ ιδίαν συνάντηση στο διαμέρισμα όπου ζει το ζευγάρι, μόλις ένα 24ωρο πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού, χωρίς φυσικά να ενημερώσουν τον 54χρονο.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, ο απατημένος άνδρας τους έκανε τσακωτούς και, τυφλωμένος από οργή, έσπασε το πόδι ενός τραπεζιού και άρχισε να ξυλοκοπά με λύσσα τον νεαρό που βρήκε στο κρεβάτι του με τη σύντροφό του.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δίνει μάχη για τη ζωή, ενώ ο δράστης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι νόμιζε πως ο νεαρός βίαζε την κοπέλα του, και γι’ αυτό του επιτέθηκε.

Τους ισχυρισμούς του 54χρονου διαψεύδει η ίδια η γυναίκα, η οποία αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς ότι η επαφή της με το θύμα ήταν συναινετική και ότι ο σύντροφός της ενήργησε έτσι από ζήλια.

protothema.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης