Διεθνή

Σκότωσε την αδελφή της και την έκρυψε σε καταψύκτη για 18 χρόνια

Δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν οι Αρχές της Κροατίας για να διαλευκάνουν μία εξαφάνιση η οποία δηλώθηκε με καθυστέρηση πέντε ετών και εν τέλει φαίνεται να αποδεικνύεται δολοφονία! 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ανακάλυψε ένα πτώμα μέσα σε έναν καταψύκτη, σε ένα σπίτι ιδιοκτησίας, σύμφωνα με τον Τύπο, της αδελφής του θύματος.

Η Γιασμίνα Ντόμινιτς ήταν 23 ετών, όταν εξαφανίστηκε το 2000. Η οικογένεια δεν είχε ειδοποιήσει τις Αρχές σχετικά με την εξαφάνισή της παρά 5 χρόνια αργότερα, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Υποθέτουμε ότι το πτώμα που βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη είναι εκείνο μιας γυναίκας που γεννήθηκε το 1977 και η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 16 Αυγούστου του 2005» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου της τοπικής αστυνομίας, ο Νέναντ Ρίσακ.

Η σορός εντοπίστηκε στο σπίτι, όπου διαμένει η αδελφή του θύματος, με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, έγραψε ο ενημερωτικός ιστότοπος “eMedjimurje”. Η 45χρονη που συνελήφθη θεωρείται ύποπτη ότι «δολοφόνησε την αδελφή της το 2000 ή το 2001 και έκρυψε το πτώμα της στον καταψύκτη που βρισκόταν σε έναν διάδρομο, στο ισόγειο του σπιτιού» της, αναφέρει η εισαγγελία.

Οι Αρχές θα προχωρήσουν σε νεκροψία νεκροτομή για την ταυτοποίηση της σορού.

cnn.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης