Site icon TrikalaVoice

Ψάχνετε δουλειά; Η Τασμανία αναζητά φροντιστή γουόμπατ, παρατηρητή άστρων και οργανωτή οστρακοειδών

Η Τασμανία έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία «περίεργων θέσεων εργασίας» για να τονώσει τον τουρισμό κατά τους χειμερινούς μήνες της.

 

 

Το νησί προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τη μοναδική ευκαιρία να εγκαταλείψουν για λίγο την πλήξη της εργασιακής καθημερινότητας για συναρπαστικές δραστηριότητες της off-season άγριας φύσης.

Μεταξύ των προσφερόμενων ειδικοτήτων περιλαμβάνονται οι θέσεις ερευνητή παραφυσικών φαινομένων, φροντιστή γουόμπατ, παρατηρητή αστεριών και οργανωτή οστρακοειδών, αναφέρει το BBC.

Παρότι οι θέσεις προσφέρονται αμισθί, οι εθελοντές που θα επιλεγούν θα έχουν όλα τους τα έξοδα -ταξίδι, διαμονή, διατροφή- πληρωμένα. Ο ρόλος του ερευνητή παραφυσικών φαινομένων είναι εθελοντικός και διαρκεί μόνο μία ημέρα, διευκρινίζει η αρμόδια υπηρεσία Τουρισμού της Τασμανίας. Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για την «ιστορία και το μυστήριο» και περιλαμβάνει την ανίχνευση παραφυσικής δραστηριότητας με τη χρήση του «πιο σύγχρονου εξοπλισμού για το κυνήγι φαντασμάτων» στο Willow Court, ένα από τα παλαιότερα άσυλα της Αυστραλίας.

huffingtopost.gr

Exit mobile version