Ελλάδα

Άγριο φονικό στο Βόλο. Σκότωσαν 38χρονο

Σε τραγωδία κατέληξε χθες  το μεσημέρι ο καυγάς δύο συγγενών στη Νέα Αγχίαλο.

Δύο άνδρες, στις 4:30 το μεσημέρι έτρωγαν και έπιναν μαζί και η κουβέντα τους «άναψε» με αποτέλεσμα ο ένας να τραβήξει σουγιά και να τραυματίσει θανάσιμα τον 38χρονο συγγενή του.

Το φονικό φέρεται να συνέβη μπροστά στα μάτια των παιδιών του θύματος που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι. Ο θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου από συγγενικά του πρόσωπα αλλά στον δρόμο εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της e-thessalia.gr, το έγκλημα έγινε σε σπίτι στο κέντρο της Ν.Αγχιάλου, κοντά στο σούπερ μάρκετ «Πηγή», στην οδό Χ. Ευλογημένου, στο κέντρο της Ν. Αγχιάλου

Σύμφωνα με πηγές από το Νοσοκομείο Βόλου, το θύμα δέχθηκε τρεις μαχαιριές, εκ των οποίων τη μία στην καρδιά, που ήταν και η μοιραία.

Το θύμα, ηλικίας 38 ετών είναι ο Κόραλ Αλμπέρτο, αλβανικής καταγωγής.

Αλβανικής καταγωγής είναι επίσης και ο θύτης, που σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τραβήξει μαχαίρι σε καυγά και στο παρελθόν με ομοεθνή του. Ο θύτης βρισκόταν και τότε σε κατάσταση μέθης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συγγένεια του δολοφονημένου άνδρα με τον τον άνδρα που τον μαχαίρωσε, και φέρονται να είναι γαμπρός και κουνιάδος.

Ο θύτης, η ηλικία του οποίου είναι μεταξύ 40-45 ετών, συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες της σύλληψης, ο δράστης μετά το φονικό εντοπίστηκε να κινείται… αμέριμνος στην αγορά της Ν.Αγχιάλου και να ασχολείται με το κινητό του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης