Site icon TrikalaVoice

Έρχονται τα κοινόχρηστα ποδήλατα στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε χθες το συνέδριο για την αστική κινητικότητα που γινόταν στην Λάρισα και έφερε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για το ΣΒΑΚ. Όμως φαίνεται πως αποκάλυψε και τα σχέδια της δημοτικής αρχής για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κατά την διάρκεια της ξενάγησης των συνέδρων στην Μ. Αλεξάνδρου και την Βενιζέλου αποκάλυψε ότι ο δήμος σκέφτεται να διαθέσει για την κίνηση των Λαρισαίων στο κέντρο κοινόχρηστα ποδήλατα. Αυτά τα ποδήλατα αναμένεται να είναι σε επιλεγμένα σημεία του κέντρου αλλά και σε σημεία όπoυ αναμένεται να γίνουν πάρκινγκ περιφερειακά της πόλης. Μάλιστα εξετάζεται κάποια από αυτά να είναι ηλεκτρικά.  Μάλιστα η αντιπροσωπεία του δήμου στο πρόσφατο ταξίδι του Περού πήρε μια γεύση από αυτή τη νέα πραγματικότητα καθώς στην δήμο της Μιραφλόρες αυτό το πρότζεκτ ήδη τρέχει για τους πολίτες με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να υλοποιηθούν όταν θα έχουν προχωρήσει και τα άλλα έργα του ΣΒΑΚ στο κέντρο της πόλης μαζί με την παράλληλη λειτουργία χώρων στάθμευσης στις εισόδους της.

Larissanet.gr

Exit mobile version