Ελλάδα

Απίστευτο! Βράχια έπεσαν από το βουνό και πλάκωσαν αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ

Βράχοι αποκολλήθηκαν από το βουνό και έπεσαν και καταπλάκωσαν αυτοκίνητο της Δ’ ΟΠΚΕ στο σημείο των κατολισθήσεων στο Στόμιο Πλατάνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 9.30 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε στο φωτεινό σηματοδότη που έχει τοποθετηθεί προσωρινά στο δρόμο, λόγω του ενός ρεύματος που παραμένει κλειστό από τις κατολισθήσεις και καθιζήσεις που έχει υποστεί το οδόστρωμα.

Όπως οι αστυνομικοί περίμεναν για να ανάψει το πράσινο και να ξεκινήσουν την πορεία τους προς Κύμη ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν από το βουνό βράχια και πέτρες από 30 περίπου μέτρα.

Κάποια μπήκαν και μέσα στο αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ. Τραυματίστηκαν οι δύο, οδηγός, συνοδηγός και ο πίσω αστυνομικός. Μάλιστα ο ένας απ’ αυτούς ήταν ο Προϊστάμενος της Δ΄ΟΠΚΕ.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους παρέλαβε, ενώ στο σημείο έφτασε και ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Εύβοιας-Βοιωτίας, Νίκος Κόκκος

Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Κύμης, ευτυχώς χωρίς να είναι σοβαρά η κατάστασή τους, ώστοσο έχουν τραυματιστεί από τα θραύσματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Ο πρώτος βράχος χτύπησε στην πίσω γωνία του αυτοκινήτου και ο δεύτερος στην πίσω πόρτα. Εάν, είχαν σταματήσει ένα  μέτρο πιο μπροστά μπορεί να είχαν συμβεί τα χειρότερα.

Η κυκλοφορία, λόγω της επικινδυνότητας διεκόπη στο δρόμο Στομίου Πλατάνας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης