Ελλάδα

«Για τον Χρήστο»: Μπαζάρ για τον μαθητή που χτυπήθηκε από κεραυνό

Μπαζάρ διοργανώνουν ο Σύλλογος  Γονέων & Κηδεμόνων  του 23ου Δημοτικού Σχολείου και ο Σύλλογος  Διδασκόντων του 23ου Δημοτικού Σχολείου για τον Χρήστο, τον μαθητή που χτυπήθηκε από κεραυνό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λάρισας.

Αναλυτικά, σε σχετικό κάλεσμα επισημαίνονται τα εξής:

«Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 από τις 6:00 μ.μ. σας περιμένουμε στον χώρο του 23ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Πελοποννήσου & Γ. Ιωάννου, πίσω από το κέντρο Φάληρο) στο μπαζάρ που διοργανώνουμε για τον Χρήστο που χτυπήθηκε από κεραυνό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης μας.

Θα χαρούμε να συμμετέχετε κι εσείς μαζί μας σ’ αυτή την προσπάθεια και να παρακολουθήσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει.

Μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα υπάρχουν κάθε είδους σπιτικά γλυκίσματα και άλλα προϊόντα καθώς και χειροποίητα στολίδια και κατασκευές που οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου έχουν ετοιμάσει για εσάς.

Θα παρακολουθήσετε τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» από τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης και η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία με τους: Μαριάννα Ζάχου  τραγούδι, Γιώργο Γάλλο κιθάρα-τραγούδι, Δημήτρη Τσιλικόπουλο – κιθάρα. Γιώργο Κατσάρα κρουστά.

Ελάτε να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα με χαμόγελο και ελπίδα! Σας περιμένουμε!».

larissanet.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης