Ελλάδα

Δε θα ανοίξει φέτος 5άστερο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής

Κλειστό θα παραμείνει το εφετινό καλοκαίρι το ξενοδοχειακό συγκρότημα Miraggio Thermal Spa Resort στο Παλιούρι Χαλκιδικής, παρότι η επιχείρηση τονίζει ότι εναρμονίστηκε απόλυτα με τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου έναντι του κορωνοϊού.

Η απόφαση να μην ανοίξει το ξενοδοχείο το καλοκαίρι, ελήφθη, όπως αναφέρεται, «κατόπιν ωρίμου σκέψεως και στάθμισης της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε σε συνδυασμό με τα αχαρτογράφητα νερά της εξέλιξης και της διασποράς της νόσου, καθώς και την αυξανόμενη τάση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις γείτονες χώρες».

Το συγκρότημα ετοιμάζει το πρόγραμμά του για τη «βέλτιστη υποδοχή όλων κατά τη θερινή περίοδο του έτους 2021».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως έχετε ήδη παρατηρήσει, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του COVID19, χειριστήκαμε την κατάσταση με σθένος, ενημερώνοντάς σας συνεχώς για κάθε εξέλιξη.

Η ευθύνη, η αξιοπιστία και η απαράμιλλη φιλοξενία μας ήταν πάντα το τρίπτυχο της επιτυχημένης πορείας μας.

Παρότι η επιχείρηση εναρμονίστηκε απόλυτα με τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου έναντι του COVID-19, δημιουργώντας το πληρέστερο πρωτόκολλο, με διεθνείς συνεργασίες, τα Miraggio Supreme Standards, η ασφάλεια των επισκεπτών, των υπαλλήλων και των συνεργατών μας έχει πρωταρχική και κυρίαρχη σημασία.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και στάθμισης της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε σε συνδυασμό με τα αχαρτογράφητα νερά της εξέλιξης και της διασποράς της νόσου, καθώς και την αυξανόμενη τάση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις γείτονες χώρες, αποφασίσαμε το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα να μη λειτουργήσει για τη θερινή περίοδο του έτους 2020.

Σε αντίθεση με την απρόβλεπτη αυτή συνθήκη, η έμπειρη ομάδα μας δηλώνει βροντερό παρών, με υπαρκτό σχεδιασμό για το πρόγραμμα λειτουργίας του ξενοδοχειακού μας συγκροτήματος και τη βέλτιστη υποδοχή όλων κατά την θερινή περίοδο του έτους 2021.

Θέλουμε όλοι να είναι ξένοιαστοι ώστε να μπορούν να απολαύσουν το πανέμορφο καταφύγιό μας όταν συναντηθούμε ξανά, οπότε θα αφιερώσουμε αυτό τον χρόνο για να προετοιμαστούμε για αυτό και θα σας καλωσορίσουμε ξανά το 2021 κάνοντας ό,τι κάνουμε καλύτερα… να σας χαρίζουμε παντοτινές αναμνήσεις!

Αλέξανδρος Γιαννακίδης

CEO Miraggio Thermal Spa Resort»

Πηγή: voria.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης