Ελλάδα

Θάνατος Νάταλι Κρίστοφερ: Νέα στοιχεία από τον ιατροδικαστή

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, όπως δήλωσε από χτες ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης.

Ο ιατροδικαστής έφτασε χτες στην Ικαρία όπου εξέτασε τη σορό της Βρετανίδας αστροφυσικού ενώ αναμένεται σύντομα να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή και να πραγματοποιηθούν εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο ιατροδικαστής έφτασε στο σημείο με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και πεζή μαζί με αστυνομικούς στον τόπο της τραγωδίας, που ήταν εξαιρετικά δύσβατος.

«Με ελικόπτερο πήγαμε στην Ικαρία και μαζί με διασώστες, πήγαμε σε αυτό το σημείο που ήταν εντελώς δύσβατο. Δεν υπήρχε καμία πρόσβαση. Θέλει εξαιρετική προσπάθεια για να φτάσει κανένας εκεί. Έκανα 25 λεπτά για να κατέβω εκεί. Για να σας το πω κάπως ιατρικά, το να φτάσει κανείς εκεί ισοδυναμεί με 10 τεστ κοπώσεως», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρακούκης, και συμπλήρωσε: «Ο χώρος είχε διαφυλαχθεί με εξαιρετική επιμέλεια από τους αστυνομικούς, και έτσι μπόρεσε και έγινε μια πολύ καλή αυτοψία του χώρου».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η εικόνα που δημιουργείται από την αυτοψία του χώρου -πριν γίνει η νεκροτομή- συνάδει με πτώση από ύψος.

cnn.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης