Ελλάδα

Λάρισα: Κινδύνευσαν αστυνομικοί σε περιπολία (φωτ)

Άγιο είχαν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή των Τεμπών όταν στο υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσαν έσπασε το ημιαξόνιο. Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας σε ανάρτησή της καταγγέλλει το περιστατικό. Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Αυτή τη φορά η τύχη, η ικανότητα του οδηγού και πάνω από όλα η Χάρη της Αγίας Παρασκευής, προστάτεψε τους συναδέλφους….
Οι συνάδελφοι της Μόνιμης Διμοιρίας που εκτελούσαν περιπολία στο τομέα ευθύνης του Α.Τ. Τεμπών, προς πρόληψη και αποτροπή κλοπών κλπ…

Κινούμενοι εντός της Κοιλάδας των Τεμπών, έσπασε το ημιαξόνιο!!! Το αυτοκίνητο παρόλο που συντηρείται όσο καλύτερα γίνεται, είναι άνω των 16 ετών με ότι αυτό συνεπάγεται…
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οι μόνοι που ασχολούνταν με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της ΔΑ Λάρισας ήταν το Σωματείο και κάποιοι «ρομαντικοί» διοικητές και συνάδελφοι, όταν κάποιοι άλλοι σκεφτόταν τις δημόσιες σχέσεις, τις καλές σχέσεις με την Ηγεσία και τις κρίσεις, λέγοντας χωρίς δεύτερη σκέψη ΝΑΙ σε ότι αίτημα υπήρχε, δίνοντας αυτοκίνητα από Λάρισα σε όλη την Ελλάδα….».

Larissanet.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης