Ελλάδα

Λάρισα: Τρεις συλλήψεις στη φοιτητική εστία του ΤΕΙ

Έφοδος της αστυνομίας αποκάλυψε ότι στις φοιτητικές εστίες του ΤΕΙ Θεσσαλίας κρυβόταν ένα επικίνδυνος ληστής που είχε πλούσια δράση στην περιοχή της Πιερίας και της Μακεδονίας.

Ο 24χρονος χθες τα ξημερώματα διέπραξε την τελευταία του ληστεία στην Πιερία πριν από την σύλληψή του. Με απειλή όπλου κατάφερε να αφαιρέσει 300 ευρώ και να τραπεί σε φυγή. Όμως οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του,  που έδειχναν ότι κρυβόταν στις φοιτητικές εστίες του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση από του αστυνομικούς της Α.Δ Πιερίας που έφτασαν στην πόλη. Ζήτησαν και πήραν την άδεια της πρυτανείας για την έφοδο την οποία έκαναν αργά χθες το μεσημέρι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο ληστή που κατηγορείται για άλλες 7 ληστείες αλλά και δύο φοιτήτριες 20 και 22 ετών αντίστοιχα, με τις κατηγορίες της υπόθαλψης εγκληματία και της συναυτουργίας.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που κρίθηκε απαραίτητο να δοθεί άδεια από τις πρυτανικές αρχές ,ώστε να αρθεί το άσυλο και η αστυνομία να προβεί σε σύλληψη επικίνδυνου ληστή.

Larissanet.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης