Ελλάδα

Μάθημα ήθους από Πρασινοσκούφη στη Λάρισα

Μάθημα ήθους από πρασινοσκούφη στη Λάρισα, ο οποίος παρέδωσε σε ηλικιωμένο τη σύνταξή που κινδύνευσε να χάσει σε τραπεζικό ΑΤΜ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί όταν ο Επιλοχίας (ΠΒ) Αθανάσιος Κίτσιος μετέβαινε στη μονάδα του στη Λάρισα για υπηρεσία. Σταματώντας στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και περιμένοντας τη σειρά του για να βγάλει χρήματα, διαπίστωσε ότι ηλικιωμένος κύριος που βρισκόταν στο ΑΤΜ προσπαθούσε επί αρκετή ώρα να κάνει ανάληψη χωρίς να τα καταφέρει. Κάποια στιγμή πηγαίνοντας με τη σειρά του στο μηχάνημα αφού ο συνταξιούχος Λαρισαίος αποχώρησε, διαπίστωσε ότι το ΑΤΜ είχε βγάλει το ποσό των 840 ευρώ που αντιστοιχούσε στη σύνταξη του ηλικιωμένου. Αν και θα μπορούσε να κρατήσει τα χρήματα αυτά, μαζί με δύο αυτόπτες μάρτυρες φώναξε τον συνταξιούχο που είχε απομακρυνθεί γύρω στα 50 μέτρα και του παρέδωσε τη σύνταξη.

Το παραπάνω περιστατικό εκτός από τις μαρτυρίες των δύο Λαρισαίων έχει καταγραφεί και από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.

kranosgr.blogspot.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης