Ελλάδα

Μουσικές εκδηλώσεις στη λίμνη Στεφανιάδα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Σύλλογος Στεφανιωτών «Η Ιτιά», η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) και η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Π.Ο.Α.Σ. συνδιοργανώνουν και φέτος πλούσιες πολιτιστικές, μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις στη μοναδική Λίμνη Στεφανιάδας.

Έτσι, την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 από τις 10.30 π.μ. έως αργά το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην εντυπωσιακή Λίμνη Στεφανιάδας! Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ευγενές άθλημα της Τοξοβολίας ή στην επιτραπέζια αντισφαίριση, να απολαύσουν μία ωραία βόλτα με Κανόε Καγιάκ στην τελευταία φυσική λίμνη της χώρας και να διασκεδάσουν με τα μουσικά σχήματα που θα εμφανιστούν στο «Music by the LAKE festival».

Ειδικότερα, το πρόγραμμα ξεκινάει με το αθλητικό σκέλος, όπου ξεχωρίζουν τόσο η Τοξοβολία όσο και το Κανόε Καγιάκ. Παράλληλα στο χώρο θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ). Οι παρευρισκόμενοι, εφόσον το επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε όλες αυτές τις αθλητικές δραστηριότητες. Η επίδειξη της Τοξοβολίας θα γίνει από εξειδικευμένο προπονητή – εκπαιδευτή Τοξοβολίας (κάτοχο διπλώματος Level 2). Τη δράση για τα Κανόε Καγιάκ έχουν αναλάβει τα έμπειρα στελέχη του Κέντρου Δραστηριοτήτων Λίμνης Πλατήρα «Tavropos Activities».

Είναι αυτονόητο πως απαράβατα θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας που θα υποδειχθούν από τα έμπειρα αθλητικά στελέχη που θα αναλάβουν τις επιδείξεις και τις συμμετοχές, όπως ακριβώς έγινε και πέρυσι με τεράστια επιτυχία και χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. Οι αθλητικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν αργά το βράδυ και θα πλαισιωθούν μουσικά με dj, μετατρέποντας όλη τη διοργάνωση σε ένα all day party και μία πραγματική γιορτή!

Στις 20.00 μ.μ. θα ξεκινήσει το «Music by the LAKE festival» όπου φέτος θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς τρία καταπληκτικά συγκροτήματα (BAILEMOS, ONE NIGHT JAM, BLISS) και θα μας χαρίσουν μία μαγική βραδιά, ταξιδεύοντας μας σε όμορφα μουσικά μονοπάτια μέσα από ξεχωριστές ερμηνείες.

Οι εκδηλώσεις έχουν ενταχθεί στο Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας και διεξάγονται με τη συμβολή του Δήμου Αργιθέας, τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Για όλες τις δραστηριότητες, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 σας περιμένουμε όλους στη Λίμνη Στεφανιάδας!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης