Ελλάδα

Νέες θέσεις εργασίας στα αεροδρόμια Ζακύνθου και Χανίων

Το πλάνο εκσυγχρονισμού, επέκτασης και εμπορικής ανάπτυξης των περιφερειακών αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στις περιοχές που δραστηριοποιείται η εταιρία. Στο πλαίσιο αυτό η ESA Security Solutions S.A. συνεργάτης της Fraport σε θέματα παροχής υπηρεσιών αερολιμενικής ασφαλείας, σε συνέχεια της Ημέρας Καριέρας στην Κέρκυρα, θα βρεθεί στην Ζάκυνθο και στα Χανιά για να πραγματοποιήσει ανάλογες δραστηριότητες.

Η ESA Security Solutions S.A., υποδέχεται όλους τους ενδιαφερόμενους στην Ημέρα Καριέρας που θα πραγματοποιηθεί στην Ζάκυνθο, στις 22 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Palatino από τις 14.00 έως τις 17.00, και στα Χανιά στις 14 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Σαμαριά από τη 13:00 έως τις 16:00.

Τα αεροδρόμια αποτελούν την πόρτα της Ζακύνθου και των Χανίων στον κόσμο, δημιουργώντας εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εργασίας για τους κατοίκους του νησιού. Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του τερματικού σταθμού με στόχο την αύξηση των σταθμών Check-in και την αύξηση των σημείων ασφαλείας και ελέγχου του αεροδρομίου. Στο αεροδρόμιο των Χανίων στόχος της Fraport είναι η αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών καθώς και ο διπλασιασμός των σημείων ασφαλείας και ελέγχου του αεροδρομίου.

esa-1

Η  ESA Security Solutions S.A. προτίθεται να εκπαιδεύσει το προσωπικό που θα επιλεγεί, παρέχοντας τόσο άδεια προσωπικού φύλαξης όσο και πιστοποίηση ελεγκτή ασφαλείας αερολιμένων, απαραίτητά προσόντα για να εργαστεί κανείς στον χώρο της ασφάλειας των αερομεταφορών. Επιπλέον, προσφέρει σταθερή απασχόληση, πλήρη μισθό και ιδιωτική ασφάλιση με προοπτικές εξέλιξης σε όλους όσους αγαπούν τη δράση, την ποιότητα και την επιτυχία. Στόχος της είναι η προσέλκυση ανθρώπων από τα συγκεκριμένα μέρη.

Εκπρόσωποι της ESA Security Solutions S.A., θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους με προοπτικές συνεργασίας μαζί τους. Από την ESA θα παραβρεθούν η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μαρία Μιχαήλη και ο Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Γαβαθάς ενώ εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι παρόντες καθώς οι νέες θέσεις εργασίας και ειδικά αυτές πλήρους απασχόλησης αποτελούν πάντα ζητούμενο στην περιφέρεια της χώρας. Η ESA Security Solutions S.A. είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα με περισσότερα από 2.700 στελέχη ασφαλείας και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει επιχειρήσεις, όπως Fraport, ΟΤΕ, Όμιλος Vivartia, Eurobank, Ελληνικός Χρυσός, FourSeasons-AstirPalace, Τhe Mall Athens, Golden Hall και ΕΛΠΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι για την Ημέρα Καριέρας αλλά και για θέσεις εργασίας μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης