Ελλάδα

Νεκρός έπεσε 47χρονος στη Σκιάθο

O 47χρονος Χρήστος Αγγελίδης (Κρητικός) ήταν ο άτυχος που άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα μετά στις 12:20 περίπου το μεσημέρι. Ο άτυχος νέος καταγόταν από την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά ενώ μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ερχόταν τακτικά στο νησί της Σκιάθου για προσωπικές υποθέσεις. Φίλος αδελφικός με το Νίκο Χαλκιά που πριν λίγο σε προσωπική του ανάρτηση έγραψε : “Αδερφε μου καλο παραδεισο να εχεις θα σε θυμαμαι παντα!!!” Οι δυο συνήθιζαν να κάνουν ποδήλατο μαζί όπως και σήμερα που συνέβη το μοιραίο. Ο Χρήστος Αγγελίδης είχε χάσει και τον αδερφό του στην ηλικία των 43 ετών από καρδιακό επεισόδιο και ο πατέρας του, ενώ ο ίδιος λάμβανε θεραπευτική αγωγή αφού είχε καρδιακά προβλήματα.

Στο προηγούμενο ρεπορτάζ :

Ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο λιμάνι της Σκιάθου μπροστά στο cafe Porto Fino. Σύμφωνα με πληροφορίες στις 12:20 κλήθηκε το ΕΚΑΒ για νεαρό άνδρα που βρισκόταν αναίσθητος μπροστά στην καφετέρια. O νεαρός άνδρας έκανε ποδήλατο σύμφωνα με πληροφορίες και σε εκείνο το σημείο σταμάτησε να πιει νερό γιατί ένιωσε αδιαθεσία, λίγα λεπτά μετά όμως οι άνθρωποι που ήταν γύρω του, τον είδαν να καταρρέει και κάλεσαν το ΕΚΑΒ

Το ασθενοφόρο με τον Γενικό Ιατρό έφτασε σε 5′ από την κλήση και δόθηκαν οι α’ βοήθειες αλλά ο άτυχος άντρας δεν μπορούσε να συνέλθει. Στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του ενώ οι άμεσες ιατρικές βοήθειες δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα.

skiathoslife.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης