Ελλάδα

Ξενοδοχεία πόλης που είναι έτοιμα για να ανοίξουν από 1η Ιουνίου

Τα ξενοδοχεία δωδεκάμηνης λειτουργίας στην Ελλάδα επιτρέπεται να ανοίξουν ξανά από την 1η Ιουνίου. Δεν είναι υποχρεωμένα να ανοίξουν, αν θέλουν θα ανοίξουν και απ’ ότι φαίνεται τα περισσότερα θα επιλέξουν να ανοίξουν αργότερα μέσα στο μήνα ή τον Ιούλιο. Εμείς επικοινωνήσαμε με πολλά ξενοδοχεία στις 20 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας για να βρούμε ποια είναι αυτά που είναι έτοιμα και περιμένουν να ανοίξουν τη Δευτέρα 1/6.

Αθήνα

AthensWas Hotel

Το πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ανοίγει τις πόρτες του ξανά για να προσφέρει αξέχαστη διαμονή στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, μόλις 400 μέτρα από την Ακρόπολη.

Elia Ermou Athens Hotel

Στο κέντρο της πόλης, στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας βρίσκεται το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που προσφέρει διαμονή σε 123 δωμάτια και σουίτες. Το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τύπους δωματίων και τα περισσότερα από αυτά θα σας εκπλήξουν ευχάριστα με ένα ιδιωτικό χαμάμ και υδρομασάζ για τη χαλάρωσή σας.

Divani Apollon Palace & Thalasso

Εάν θέλετε να μείνετε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο μπροστά στην παραλία, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Divani Apollon Palace & Thalasso. Είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με υπηρεσίες, δωμάτια και σουίτες διαχρονικής πολυτέλειας, σε μια μοναδική τοποθεσία στην καρδιά της ΑΘηναϊκής Ριβιέρας.

NJV Athens Plaza

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να βρούμε ξενοδοχεία στην Αθήνα που ανοίγουν πρώτη Ιούνη, οπότε προσθέτουμε στη λίστα και ένα που έμεινε ανοικτό σε όλη τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των ξενοδοχείων και φυσικά θα συνεχίσει να λειτουργεί. Ίσως το άνοιγμα του αεροδρομίου της Αθήνας για πτήσεις εξωτερικού από 15/6 και η ακύρωση όλων των εκθέσεων, συνεδρίων και μαζικών εκδηλώσεων στην πρωτεύουσα να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή των ξενοδόχων να μην ανοίξουν από 1/6.

Το πολυτελές ξενοδοχείο NJV Athens Plaza διαθέτει 162 δωμάτια και 12 σουίτες για τη διαμονή σας στο κέντρο της Αθήνας, πάνω στην Πλατεία Συντάγματος.

Στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας παραμένουν ανοικτά και τα ξενοδοχεία που είχαμε παρουσιάσει στη λίστα με τα ξενοδοχεία που παρέμειναν ανοικτά κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών.

Πειραιάς

Triton Hotel Piraeus

Σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά, βρίσκεται το ξενοδοχείο Τρίτων που προσφέρει άνετη διαμονή στους επισκέπτες του. Με τις μετακινήσεις με πλοία προς τα νησιά να έχουν επιτραπεί ξανά σε όλους, το ξενοδοχείο σίγουρα θα εξυπηρετήσει πολλούς ταξιδιώτες.

Θεσσαλονίκη

Anatolia Hotel

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το ξενοδοχείο Anatolia αποτελεί την ιδανική επιλογή διαμονής για τα επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και τις διακοπές σας σε ένα περιβάλλον προσιτής πολυτέλειας.

Astoria

Μια ακόμη εξαιρετική επιλογή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αποτελεί το ξενοδοχείο Astoria, που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αυθεντική φιλοξενία για επαγγελματικά ταξίδια και αποδράσεις διακοπών.

Στη Θεσσαλονίκη θα είναι ανοικτά από 1/6 και τα ξενοδοχεία που κατ’ εξαίρεση δεν έκλεισαν από τον Απρίλιο μέχρι τον Μάιο και έχουμε παρουσιάσει σε άλλη λίστα μας.

Πάτρα

Konstantinos Palaiologos Hotel

Στην Πάτρα, σε ένα νεοκλασικό κτίριο με πολυτελή εσωτερικό διάκοσμο, το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Κωνσταντίνος Παλαιολόγος προσφέρει άνετη διαμονή σε πανέμορφα δωμάτια εξοπλισμένα με χειροποίητα έπιπλα από τη Φλωρεντία.

Hotel Byzantino

Το Βυζαντινό είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτήριο του 19ου αιώνα. Η ομορφιά του κλασσικού και η φιλοξενία συνδυάζονται αρμονικά για τη διαμονή σας στην καρδιά της πόλης της Πάτρας.

Ηράκλειο

Capsis Astoria Heraklion

Το τετράστερο ξενοδοχείο διαθέτει 131 δωμάτια και πολυτελείς σουίτες, που θα καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Βρίσκεται δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και απέχει μόλις 4,5 χλμ. από τον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης.

Iraklion Hotel

Το ξενοδοχείο προσφέρει διαμονή σε 41 δωμάτια και υπόσχεται προσιτή φιλοξενία τριών αστέρων στο κέντρο του Ηρακλείου.

Olive Green Hotel

Το σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο διαθέτει μοντέρνα και ευρύχωρα δωμάτια με λιτή διακόσμηση. Βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ηρακλείου και συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με την παράδοση, ενώ παράλληλα εγγυάται την πολυτελή διαμονή.

Legacy Gastro Suites

Το πολυτελές αυτό ξενοδοχείο πέντε αστέρων, προσφέρει διαμονή σε 12 σουίτες με θέα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξεχωριστές γεύσεις, σε ένα μέρος όπου η γαστρονομική παράδοση βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοξενίας.

Λάρισα

Dionissos Hotel

Δεν ανοίγει 1η Ιουνίου γιατί παρέμεινε κατ’ εξαίρεση ανοικτό τους προηγούμενους μήνες. Περιμένουμε ενημέρωση για επιπλέον ξενοδοχεία που θα ανοίξουν στην πόλη της Λάρισας.

Βόλος

Domotel Xenia Volos

Το Domotel Xenia είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που χαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική και τον σύγχρονο σχεδιασμό του. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τύπους δωματίων και αποτελεί την ιδανική επιλογή για διαμονή με θέα στη θάλασσα.

Ιωάννινα

Lake Spirit Boutique Hotel & Spa

Το ξενοδοχείο προσφέρει άνετη διαμονή σε 10 δωμάτια που χαρακτηρίζονται από τη λειτουργικότητα και τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την περιοχή, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Χαλκίδα

Paliria Hotel

Στη Χαλκίδα, το ξενοδοχείο Παλίρροια φιλοξενεί τους επισκέπτες σε δωμάτια και σουίτες και προσφέρει θέα στην Πορθμό του Ευρίπου.

Λαμία

Hotel Samaras

Το ξενοδοχείο Σαμαράς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Λαμίας και προσφέρει άνετη διαμονή σε 64 δωμάτια με υπηρεσίες φιλοξενίας τριών αστέρων.

Σέρρες

Metropolis Hotel

Το ξενοδοχείο Metropolis βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Σερρών και στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο. Προσφέρει διαμονή σε 30 άνετα δωμάτια με ζεστή ατμόσφαιρα, όπου κυριαρχεί η παραδοσιακή φιλοξενία.

Ναύπλιο

3 Sixty Hotel & Suites

Στο Ναύπλιο, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου και δίπλα από το λιμάνι της πόλης, βρίσκεται το 3Sixty Hotel and Suites. Το ανακαινισμένο αρχοντικό σπίτι με τις πολυτελείς σουίτες, θα σας εντυπωσιάσει με τον περίτεχνο εσωτερικό του διάκοσμο, αλλά και με τις υπηρεσίες φιλοξενίας του.

Για να έχουμε πληρέστερη εικόνα των ξενοδοχείων που θα είναι ανοικτά την πρώτη Ιούνη πρέπει στα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν 1/6 να προσθέσουμε όσα κατ’ εξαιρέση δεν διέκοψαν τη λειτουργία τους τους προηγούμενους μήνες και τα έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενο άρθρο μας. Επειδή πολλά ξενοδοχεία δεν έχουν ακόμα πάρει τις τελικές τους αποφάσεις για την ημερομηνία επαναλειτουργίας τους, περιμένουμε τις ενημερώσεις τους τις επόμενες εβδομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι ενώ τα δωδεκάμηνης λειτουργίας ξενοδοχεία επιτρέπεται να ανοίξουν από 1/6, τα εποχιακά ξενοδοχεία και καταλύματα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι 15/6.

Πρέπει πάντως να επισημάνουμε ότι στα sites κρατήσεων φαίνονται πολλά ξενοδοχεία να έχουν διαθεσιμότητα και να δέχονται κρατήσεις για ημερομηνίες που στην πραγματικότητα θα είναι κλειστά. Κάνοντας την κράτησή σας απευθείας μέσω της Travelmyth – ολοκλήρωση της κράτησης στο site μας χωρίς να μεταβείτε σε άλλο site κρατήσεων – εξασφαλίζετε ότι θα αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς παρακολουθούμε καθημερινά όλες τις κρατήσεις και σας ενημερώνουμε έγκαιρα για οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει στην κατάσταση λειτουργίας του ξενοδοχείου που έχετε επιλέξει.

Αθήνα | Πειραιάς | Θεσσαλονίκη | Πάτρα | Ηράκλειο | Λάρισα | Βόλος | Ιωάννινα | Χαλκίδα | Λαμία | Σέρρες | Ναύπλιο

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης