Ελλάδα

Ο Αλ. Τσίπρας στη Λάρισα – Οι έξι θεματικές του προσυνεδρίου

«Το νερό στο αυλάκι» έχει μπει για την έλευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα βρίσκεται στη Λάρισα ώστε να μιλήσει στην προσυνεδριακή διαδικασία με κεντρικό άξονα τα θέματα του Πρωτογενούς Τομέα…

Σάββατο 7 Μαρτίου είναι η ημερομηνία, την οποία ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας την Κυριακή από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής «κλειδώνοντας» με αυτόν τον τρόπο την επίσκεψή του. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε και σχετικό σχόλιο της στήλης της περασμένης Παρασκευής.

Αυτή καθ’ αυτή η διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη προφανώς και θα σφραγιστεί από την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όμως θα έχει και ευρύτερο ενδιαφέρον καθώς θα αναπτυχθούν κρίσιμα ζητήματα για το πρωτογενή τομέα και την αγροτική παραγωγή με σκοπό σ’ αυτή τη «ζύμωση» να μετέχουν εκπρόσωποι φορέων και αγρότες.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τις εργασίες του προσυνεδρίου θα αναπτυχθούν οι παρακάτω έξι θεματικές: Νέα ΚΑΠ. Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Αγροτικός Τομέας. Ο ρόλος του Συνεργατισμού – Συνεταιρισμού στην ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα. Μεταποίηση – Εξωστρέφεια – Αγροτική Διασύνδεση. Εκπαίδευση, Καινοτομία και Ποιότητα Αγροτικής Παραγωγής. Κόστος Παραγωγής – Εισόδημα – Εργασιακές και Κοινωνικές Σχέσεις.

Σ’ αυτές τις θεματικές θα λάβουν μέρος κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Καθηγητές Πανεπιστημίου και βέβαια επαγγελματίες του Πρωτογενούς Τομέα.

Εν αναμονή…

Γ.Α.

Πηγή: ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης