Ελλάδα

Πέθανε 48χρονος δημοτικός υπάλληλος στο Βόλο

Θρήνος στην τοπική κοινωνία του Βόλου για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Λάππα, εργαζόμενου στον Δήμο Βόλου, που έφυγε χθες το βράδυ από την ζωή σε ηλικία 48 ετών, προδομένος από την καρδιά του.

Ο Βασίλης Λάππας ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ένας άνθρωπος με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Εργάζονταν στον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, στη διεύθυνση αρχείων, μουσείων και βιβλιοθηκών.

Παλαιότερα εργάστηκε στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Ιωνίας και ήταν υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης, ενώ είχε ασχοληθεί επισταμένα και με τις προβολές της κινηματογραφικής κοινότητας.

Μετά την σύσταση του Καλλικράτη εντάχθηκε στο νομικό πρόσωπο του Δήμου Βόλου και εργάστηκε στο τμήμα μουσείων, στο Μουσείο Πόλης, στο Μουσείο Ζώγια, στο Μουσείο Πορταριάς και στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και διακρίνονταν για τον καλοσύνη, την ευγένεια και την εργατικότητά του. Ο αιφνίδιος θάνατός του «πάγωσε» τους δικούς του ανθρώπους, συναδέλφους του αλλά και όσους τον γνώριζαν.

Πηγή: taxydromos.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης