Ελλάδα

Πλήθος εθελοντών στην πρωτοβουλία της ΟΛΥΜΠΟΣ για έναν καθαρότερο Πηνειό

Συμμετέχοντας σε μια δράση ουσίας αλλά και έντονου συμβολισμού εκατοντάδες Λαρισαίοι έσπευσαν το πρωί του Σαββάτου στον Πηνειό, στο κέντρο της Λάρισας, για να τον απαλλάξουν από τα σκουπίδια που γεμίζουν τις όχθες του θυμίζοντας τις κακές μας συνήθειες.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ακόμα και μητέρες με καροτσάκια, συνδύασαν τον πρωινό τους περίπατο γεμίζοντας με απορρίμματα μια οικολογική σακούλα, της ΟΛΥΜΠΟΣ, η οποία είχε και την σχετική πρωτοβουλία, με την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή του συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας καθώς και η παρουσία της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών (ΕΟΔΥΑ).

Την πρωτοβουλία χαιρέτησε με την παρουσία του και με δηλώσεις στα ΜΜΕ ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ενώ τον συντονισμό της αποκομιδής των απορριμμάτων είχε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Ζαούτσος.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν με χυμούς και τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ ενώ για τα μικρά παιδιά υπήρχε σοκολατούχο γάλα Choco Cool.

Δείτε φωτογραφίες:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης