Ελλάδα

Προφυλακίστηκε ο 71χρονος δικηγόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε κοριτσάκι

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει αυτή την ώρα ο 71χρονος δικηγόρος που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο 11χρονο σήμερα κοριτσάκι του κηπουρού που εργάζονταν στην εξοχική του κατοικία σε παραλιακό χωριό  της Φθιώτιδας. Ο 71χρονος δικηγόρος έφτασε σήμερα στα Δικαστήρια της Λαμίας στις 7.30 το πρωί, ενώ πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η μαραθώνια απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι και αποφάσισαν τελικά την προφυλάκισή του.

Τον 71χρονο συνόδευαν οι δύο δικηγόροι του και η σύζυγός του, η οποία μάλιστα κατέθεσε ως μάρτυρας.  Αντιμετωπίζει την κατηγορία για ασέλγεια σε άτομο κάτω των 15 ετών.

Οι δικηγόροι του κατηγορούμενου υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια σκευωρία που έχει στηθεί σε βάρος του 71χρονου και πως όλα γίνονται για οικονομικούς λόγους. “Θεωρούμε άδικη και εξοντωτική την απόφαση αυτή. Δεν υπάρχουν στοιχεία τέτοια προκειμένου να κρατηθεί προσωρινώς. Είναι πολύ φτωχό το ανακριτικό υλικό.” ανέφεραν οι δικηγόροι του 71χρονου κ.κ Νικολόπουλος και Παρασκευόπουλος μετά την προφυλάκιση του.

Aπό την πλευρά του ο συνήγορος της οικογένειας κ. Δούμας τόνισε πως υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 71χρονου.

lamianow.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης