Ελλάδα

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το TEDxUTHLarissa

Η ομάδα του TEDxUTHLarissa βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μας παρουσιάσει κάποιους από τους επόμενους ομιλητές που θα πλαισιώσουν την σκηνή του πρώτου TEDx που ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας, το Σάββατο 7 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο Ιπποκράτης της σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο Κωνσταντίνος Βενετόπουλος είναι απόφοιτος του CASS Business School του Λονδίνου, με μεταπτυχιακό στο Μάρκετινγκ. Από μικρή ηλικία ασχολούνταν με την ποίηση, η οποία τον παρότρυνε να ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο με κάθε ευκαιρία, πρώτα στη New York Film Academy και έπειτα στο Columbia University.

Η Λούσι Ζου είναι διεθνής έμπορoς και η Ιδρύτρια του The Port, μια συμβουλευτική που δουλεύει στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, βοηθώντας την επιχειρηματική ανάπτυξη διαφόρων startup. Έχει πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Wharton και έχει ιστορικό με την τεχνολογία και το μάρκετινγκ, με εμπειρία από την IBM, το Curalate, και το Startup Grid NYC.
 
 

Ο Ελευθέριος Μπέλτσιος γεννήθηκε στη Λάρισα και είναι τελειόφοιτος φοιτητής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Από την αρχή των σπουδών επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έρευνα. Kατά το πρώτο έτος των σπουδών του πήρε το πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο συνέδριο για την συμμετοχή του σε ερευνητικό πρωτόκολλο βασικής και κλινικής έρευνας.

 
Ο Αχιλλέας Γραβάνης είναι Καθηγητής Φαρμακολογίας, στην Ιατρική Σχολή του Παν/μίου Κρήτης και Ερευνητής στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ. Διετέλεσε, μέλος της Επιτροπής Προγράμματος Βιοϊατρικής Έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέλος του Συμβουλίου της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΔΙΠ) και Πρόεδρος του Τομεακού Επιστημονικού Συμβουλίου Βιοεπιστημών του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας & Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ).
 
Ο Orestis Omran είναι διεθνής δικηγόρος και διευθύνει το τμήμα ευρωπαϊκού-ελληνικού δικαίου της διεθνούς δικηγορικής εταιρείας DLA Piper. Με έδρα τις Βρυξέλλες, εστιάζει σε συναλλαγές και ζητήματα ρυθμιστικού δικαίου που άπτονται του ενεργειακού τομέα, του τραπεζικού τομέα και των υποδομών.

Οι εκλεκτοί ομιλητές του TEDxUTHLarissa θα αναδείξουν την αξία του «IMPEL», το οποίο αποτελεί το βασικό θέμα της φετινής διοργάνωσης, καθώς επίσης θα μας εμπνεύσουν με τις τέχνες, τις επιστήμες και τις ζωές τους.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης