Ελλάδα

Τραγωδία με τον 27χρονο που χάθηκε στη Χαλκιδική- Βρήκαν το πτώμα του στο Βόλο

Τραγικό φινάλε είχε η εξαφάνιση ενός 27χρονου καθώς εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν δύο μήνες μετά την εξαφάνισή του στα τέλη Αυγούστου στην Χαλκιδική.

 

Ο 27χρονος Γκιγιόμ Ματαρέλι, γάλλος τουρίστας, είχε επισκεφθεί τη Σιθωνία Χαλκιδικής για ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και τα ίχνη του χάθηκαν στις 26 Αυγούστου.

Η σορός του εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κατηγιώργη Πηλίου και Σκιάθου, 330 χλμ μακριά από το σημείο που τον είχαν δει για τελευταία φορά. Η λήψη του DNΑ, που έγινε συνδρομή της Εισαγγελίας Βόλου και της Εισαγγελίας στη Γαλλία, επιβεβαίωσε τις αρχικές υπόνοιες των λιμενικών, καθώς δεν υπήρχε κάποιος αγνοούμενος στον Βόλο, τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία.

Το πτώμα εντοπίστηκε να επιπλέει στον Κατηγιώργη ήταν σε προχωρημένη σήψη και για την ταυτοποίηση κρίθηκε αναγκαία η λήψη DNA, παρά το γεγονός ότι ο άτυχος άνδρας είχε στο πόδι του ένα μεγάλο σημάδι, που οδηγούσε από την αρχή στα στοιχεία του.

Ο νεαρός εκτιμάται ότι έχασε τον προσανατολισμό του ή έπεσε στη θάλασσα το βράδυ μετά τη λήξη του φεστιβάλ. H Αστυνομία διεξήγαγε έρευνες από την ξηρά, ενώ μεγαλύτερη έμφαση δόθηκε και στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αζάπικου και της νησίδας Πούντα, όπου ψαράς ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα πως είδε στη θάλασσα έναν όγκο να επιπλέει, που του έμοιαζε με άνθρωπο. Ο ίδιος προσπάθησε να προσεγγίσει, αλλά λόγω του κυματισμού δεν τα κατάφερε, έδωσε όμως συγκεκριμένο στίγμα. Όμως οι έρευνες δεν απέδωσαν όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με το Εθνος, ο νεαρός οικονομολόγος επρόκειτο να επιστρέψει στην πόλη Μπεζανσόν το βράδυ Δευτέρας 26 Αυγούστου όμως αυτό δεν συνέβη και η μητέρα του Φλοράνς και ο πατριός του Μπερτραντ Γ. ενημέρωσαν τηλεφωνικά τις αστυνομικές αρχές στην Ελλάδα, ότι όχι μόνο δεν είχε φτάσει, αλλά δεν μπορούσαν και να επικοινωνήσουν μαζί του. Παράλληλα, ήρθαν σε επικοινωνία με το Γαλλικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης για την έκδοση Silver Alert.

Ο Γκιγιόμ Ματαρέλι γεννήθηκε στην πόλη Βέσουλ της Γαλλίας και σπούδασε οικονομικά στην Μπεζανσόν, όπου και διέμενε. Αγαπούσε ιδιαίτερα την ηλεκτρονική μουσική και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μετά την εξαφάνισή του οι φίλοι του έστελναν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του και στον ίδιο αν ήταν σε σημείο που μπορούσε να τα δει, να επιστρέψει γρήγορα ή να δώσει σημεία ζωής. Δυστυχώς, όμως, ο Γάλλος οικονομολόγος χάθηκε για πάντα.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1/taxydromos.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης