Ελλάδα

Τραγωδία. Νεκρός ο οδηγός οχήματος έξω απ’ την Κατερίνη (BINTEO & ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πιερία, καθώς όπως αναφέρει το olympiobima.gr, ο οδηγός του βυτιοφόρου που πήρε φωτιά και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του είναι νεκρός.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό στο ύψος του Βαρικού στην Πιερία. Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο καθώς οι άνδρες της πυροσβεστικής ανέσυραν από το βυτιοφόρο έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.  Ο άνδρας είχε εμφανή εγκαύματα. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο άνδρας δυστυχώς είναι νεκρός.

Παράλληλα, έκλεισε ο δρόμος με αποτέλεσμα η κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Τo βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο και το οποίο κατευθυνόταν επί του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη, εξετράπη στο ύψος της αερογέφυρας του Βαρικού, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα με 15 πυροσβέστες.

Εκλεισε η εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης λόγω του τροχαίου

Λόγω του τροχαίου διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Βαρικού Πιερίας και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο Εφέσου για τα οχήματα που κινούνται προς Αθήνα και στον ανισόπεδο κόμβο Λιτοχώρου για τα οχήματα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης