Ο Σεφ Κωνσταντίνος Τσίχλας σήμερα μας φτιάχνει πανεύκολες, πεντανόστιμες τυροκροκέτες που θα σας μαγέψουν!!! Με λίγα μόνο υλικά θα κάνετε τις καλύτερες!!!
Υλικά
250 γρ. Gouda
50-70 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη ( ΤυροΣύρα )
Το ασπράδι από 2 αυγά
4-5 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ( Κτήμα Θεμιστοκλη )
πιπέρι
ρίγανη
φρυγανιά
Εκτέλεση
• Ριχνετε σε μια μπασίνα όλα τα υλικά και τα ανακατεύεται να ομογενοποιηθούν.
• Βάζετε την μπασίνα στο ψυγείο για 10-15 λεπτά να σφίξει.
• Πλάθουμε μπαλάκια μικρού μεγέθους, τα περνάμε από φρυγανιά, και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
ΕΤΟΙΜΟ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: