Επιχειρείν

Άρωμα… Πάσχα στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη σε Μετέωρα- Λάρισα

Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά, κάνει την εμφάνισή του το φετινό Πάσχα και ο Όμιλος Διβάνη σας προσκαλεί στα ξενοδοχεία του, για να ζήσετε τη σημαντικότερη γιορτή της Ορθοδοξίας. Από την Αθήνα και την Κέρκυρα, μέχρι τα Μετέωρα και την Λάρισα, τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη σας προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής για να δώσετε σε μια από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου τη μοναδικότητα που της αξίζει. Τα Πασχαλινά ήθη και έθιμα, η ομορφιά και τα ανοιξιάτικα αρώματα της ελληνικής υπαίθρου, αλλά και οι γνώριμες παραδοσιακές γεύσεις της Λαμπρής συνδυάζονται ιδανικά με την ασύγκριτη Eλληνική φιλοξενία στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη.

Το Πάσχα βρίσκει τον ορισμό του στα Μετέωρα

 

Ανάμεσα στα σημαντικότερα μνημεία του κόσμου, τα Μετέωρα συνθέτουν το ονειρικό σκηνικό για ένα ξεχωριστό Πάσχα με κατάνυξη σε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία. Ο επισκέπτης της περιοχής έχει τη δυνατότητα να νιώσει την εμπειρία της πνευματικότητας του Πάσχα, στα μοναστήρια των Μετεώρων. Το ξενοδοχείο Divani Meteora υποδέχεται εσάς και τους αγαπημένους σας προσφέροντάς σας ένα πακέτο διαμονής που τα έχει όλα: Νηστίσιμο μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο Δείπνο, ενώ την ημέρα του Πάσχα προσφέρουμε τσίπουρο με παραδοσιακά εδέσματα και Eλληνική μουσική. Απολαύστε την υψηλή αισθητική των χώρων του ξενοδοχείου και τις γαστρονομικές προτάσεις, τόσο το Μ. Σάββατο, όσο και ανήμερα το Πάσχα, που θα συμβάλουν σε μια ονειρεμένη Πασχαλινή εμπειρία για όλη την οικογένεια.

 

  • Διαμονή: 160€ το δίκλινο την ημέρα
  • Αναστάσιμο Δείπνο: 50€/άτομο και 25€ για παιδιά έως 12 ετών
  • Πασχαλινός Μπουφές: 50€/άτομο και 25€ για παιδιά έως 12 ετών
  • Δείτε αναλυτικά το Πασχαλινό πακέτο εδώ.

Πασχαλινή απόδραση στη “βασίλισσα” του Θεσσαλικού Κάμπου

 

Με παραδόσεις που έχουν τις ρίζες τους στα αρχαία χρόνια και ζωντανεύουν ξανά την Πασχαλινή περίοδο, ο νομός Λάρισας τιμά κάθε χρόνο το Πάσχα με λαμπρότητα. Το Divani Palace Larissa θα γίνει το απόλυτο καταφύγιο για να γιορτάσετε τις Άγιες ημέρες με τα πατροπαράδοτα έθιμα της περιοχής, απολαμβάνοντας παράλληλα μια αξέχαστη διαμονή και υπηρεσίες 5 αστέρων. Γιορτάστε με λαμπρότητα το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, απολαμβάνοντας παραδοσιακές νοστιμιές.

  • Διαμονή: 110€ το δίκλινο την ημέρα
  • Αναστάσιμο Δείπνο: 40€/άτομο & 20€ για παιδιά έως 12 ετών
  • Πασχαλινός Μπουφές: 50€/άτομο & 25€ για παιδιά έως 12 ετών
  • Δείτε αναλυτικά το Πασχαλινό πακέτο εδώ.

 

 

Το φετινό Πάσχα ζήστε πιο πέρα από τα συνηθισμένα

 

Απολαύστε μια εβδομάδα απόδρασης με τα μοναδικά πακέτα που σας περιμένουν στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη. Πέρα από τη μεγαλοπρεπή διαμονή, ανακαλύψτε τις μοναδικές γευστικές εμπειρίες που προτείνουν οι σεφ των ξενοδοχείων για το Αναστάσιμο Δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα τιμώντας τις γαστρονομικές παραδόσεις των ημερών. Συνώνυμα της γενναιόδωρης ελληνικής φιλοξενίας τα τελευταία 60 χρόνια, τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη σας περιμένουν για να ζήσετε το Πάσχα με λαμπρότητα και κατάνυξη.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

 

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δελτίο Τύπου επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη (κα Βίκυ Λαζαρίκου, 210-7207000)

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης