Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει στα Τρίκαλα το πιο σύγχρονο ιχθυοπωλείο της κεντρικής Ελλάδας, όπου επιλέγουμε, ψωνίζουμε και… παραγγέλνουμε αμέσως για ψήσιμο!!!…
Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η παραδοσιακή επιχείρηση ΞΙΦΙΑΣ, το ιχθυοπωλείο που μας έμαθε τους Τρικαλινούς να τρώμε κάθε μέρα φρέσκο ψάρι, αλλάζει επίπεδο και περνά σε νέα εποχή. Το κεντρικό κατάστημα, στην 28ης Οκτωβρίου 53, στην καρδιά της λαϊκής αγορά εξελίσσεται στο πρώτο fish market & food σημείο της κεντρικής Ελλάδος. Στα πρότυπα μεγάλων αγορών του κόσμου, σε έναν άνετο χώρο 350 τ.μ. ο καταναλωτής θα μπορεί να επιλέγει το ψάρι ή τα θαλασσινά της αρεσκείας του, να τα παραγγέλνει και να τα αφήνει για ψήσιμο στους ειδικούς του ΞΙΦΙΑ!!!… Ένα μέρος του καταστήματος μετατρέπεται σε σύγχρονη ψησταριά όπου θα δίνουμε την παραγγελία μας και την ώρα που θέλουμε θα παίρνουμε έτοιμα ψάρια για το σπίτι (… θα υπάρχουν και ένα-δυο τραπεζάκια, αλλά και χώρος όπου θα πωλούνται φρέσκες σαλάτες με βάση τα θαλασσινά, ντόπιο τσίπουρο και άλλα συνοδευτικά).
Το μεγάλο ατού του ΞΙΦΙΑ πάντως θα παραμείνει το φρέσκο ψάρι το οποίο κάθε μέρα, ξημερώματα, όλο το χρόνο, φέρνει η οικογένεια Τσιουνάρα από την ιχθυόσκαλα του Βόλου!… Αναμένουμε με αγωνία μεγάλη…