Επιχειρείν

Έχεις στεγαστικό δάνειο; Τώρα, η επιλογή… είναι δική σου! Τόσο απλά

Το σπίτι μας είναι το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο, που αποκτήσαμε με κόπο. Γι’ αυτό, οφείλουμε να προνοήσουμε και να το προστατεύσουμε… για να κοιμόμαστε ήσυχοι! Ειδικά σήμερα, είτε έχουμε στεγαστικό δάνειο είτε όχι, η εξασφάλιση του σπιτιού μας είναι πιο αναγκαία από πότε, διότι δεν έχουμε επάρκεια κεφαλαίων, αλλά ούτε και δυνατότητα δανειοδότησης, ώστε να ξαναφτιάξουμε το σπίτι μας σε περίπτωση ζημιάς.

Στεγαστικό δάνειο: Υποχρεωτική η ασφάλιση του σπιτιού

Η τράπεζα όταν σου χορήγησε το στεγαστικό δάνειο σε υποχρέωσε να ασφαλίσεις το σπίτι σου, στα πλαίσια της δανειακής σύμβασης, τουλάχιστον για τις καλύψεις φωτιάς και σεισμού. Και επειδή στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν  καταστροφικές πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί, ακραία καιρικά φαινόμενα κ.α. είναι σημαντικό να έχεις ασφαλισμένο το σπίτι σου, διότι με αυτόν τον τρόπο προστατεύεις τόσο την περιουσία σου όσο και την αξιοπρέπειά σου την δύσκολη στιμή.

Η επιλογή είναι πλέον δική σου

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, έχεις το δικαίωμα:

  • Να μην ασφαλιστείς υποχρεωτικά μέσω της τράπεζας που σου χορήγησε το δάνειο για το σπίτι σου,
  • Να προσκομίσεις στην τράπεζα ασφαλιστήριο συμβόλαιο της επιλογής σου, που να πληροί τις καλύψεις της δανειακής σύμβασης.

Φυσικά, τα προγράμματα ασφάλισης σπιτιού που σου προτείνουμε είναι αποδεκτά απ’ όλες τις τράπεζες.

 

Το Ασφαλιστικό Γραφείο του Σαργιώτη Γ. Νικολάου σας παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, σπιτιού με ή χωρίς στεγαστικό δάνειο, επιχείρησης, υγείας, σύνταξης με όλες τις δυνατές εκπτώσεις στα ασφάλιστρά σας, διότι συγκρίνει 30 ασφαλιστικές εταιρίες καθώς επίσης και όλους τους τρόπους πληρωμής!

 

Ενημερωθείτε σήμερα υπεύθυνα & αξιόπιστα!

Στην Πτολεμαίου 4 (έναντι εφορίας)

Καλέστε στο 2431 075 490

Στείλτε e-mail στο info@sargiotis.gr

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης