Επιχειρείν

Ασφαλές SOLARIUM στο ΑTHLETICO FITNESS CLUB

Περηφανευόμαστε ότι εξαιτίας του υπερσύγχρονου SOLARIUM που διαθέτουμε στο     ΑTHLETICO FITNESS CLUB  έχετε τη δυνατότητα για ένα όμορφο, ασφαλές και ομοιόμορφο τεχνητό μαύρισμα.

ΟΜΩΣ θα πρέπει, και εμείς το κάνουμε υποχρεωτικά, να τηρούνται κάποιοι κανόνες Μόνο τηρώντας τους κανόνες αυτούς θα αποκτήστε την τέλεια εμφάνιση και απολαύστε ένα μαυρισμένο κορμί, διατηρώντας το χρώμα του καλοκαιριού όλες τις εποχές του χρόνου.

Έτσι θα μαυρίσεις με ασφάλεια

# Ξεκίνα τις συνεδρίες μαυρίσματος με λίγα λεπτά κάθε φορά.

#  Μπορεί να βιάζεσαι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να έχεις υπομονή.

#  Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα δεν πρέπει να ξεπερνάς τα 6 με 8 λεπτά.

#  Μια ώρα πριν το SOLARIUM όχι μέικ απ, όχι αρώματα, όχι αποσμητικά.

#  Χρησιμοποίησε την κατάλληλη λοσιόν μαυρίσματος.

#  Όταν κάνεις SOLARIUM, δεν χρησιμοποιείς αντηλιακό. Αντιθέτως, χρησιμοποιείς ειδικά προϊόντα σχεδιασμένα για το SOLARIUM, τα οποία όχι μόνο δεν μπλοκάρουν, αλλά ενισχύουν το μαύρισμα, προσφέροντας παράλληλα την κατάλληλη προστασία.

#  Αν υποφέρεις από κάποιο έγκαυμα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου, μην κάνεις SOLARIUM.

#  Άπλωσε το ειδικό προϊόν με προσοχή, ώστε να απορροφηθεί ομοιόμορφα για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα

#  Το πόσο συχνά μπορείς  να κάνεις SOLARIUM  εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον δερματότυπο σου.

#  Ποτέ μην κάνεις την ίδια μέρα δύο φορές ή μαζί ηλιοθεραπεία και SOLARIUM.

#  ΄Ατομα με προβλήματα υγείας και άτομα που λαμβάνουν οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή πριν αποφασίσουν να κάνουν  θα πρέπει να συμβουλευτούν τον προσωπικό τους γιατρό.                                      #  Απέφυγε  το SOLARIUM  αν έχεις προβλήματα με αιμοφόρα αγγεία (φλεβίτιδες, κλπ), αν έχεις πληγές και αν είσαι  έγκυος ή θηλάζεις

Μερικά από τα οφέλη από την έκθεσή μας στις ακτίνες UVB 
# Αύξηση παραγωγής της βιταμίνης D3 που είναι υπεύθυνη για την υγιή κατάσταση των οστών και     των σωστών αποθεμάτων ασβεστίου στον οργανισμό μας.                                                                                                                         # Αύξηση και προσαρμογή του στρώματος προστασίας της επιδερμίδας. Μείωση καρδιακών και αγγειακών παθήσεων.                                                                                                                                                                 #  Ενδυνάμωση της ψυχικής ηρεμίας του ανθρώπου.                                                                                              #  Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθά στη θεραπεία της ακμής και της ψωρίασης.                        #  Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.                                                                                                                       #  Αποτοξινώνει και βοηθά στη μείωση του βάρους και της κυτταρίτιδας.                                                             #  Αυξάνει την παραγωγή της σεροτονίνης, της λεγόμενης “ορμόνη της ευτυχίας”.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ 2431028284 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΪΣ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης