Επιχειρείν

ΒΙΟΛΑΝΤΑ. Μπισκότα από τα… Τρίκαλα, σε όλο τον κόσμο!!!

Μια ολόκληρη ιστορία γεύσης που ξεκινάει από τα Τρίκαλα και φτάνει στα πέρατα της γης. Στο διάβα των ετών, από το μικρό συνοικιακό αρτοποιείο μέχρι τα δυο υπερσύγχρονα εργοστάσια, η «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» έχει εξελίξει την ποικιλία των προϊόντων της, προσθέτοντας διάφορες γεύσεις και καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες κατανάλωσης. Σήμερα διαθέτει μια ευρύτατη ποικιλία από 130 προϊόντα, κερδίζοντας με το σπαθί της τη φήμη του ποιοτικού και ευρηματικού παραγωγού μπισκότων, με δυνατότητες παραγωγής ευρείας κλίμακας, πάντα τηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Η «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» σήμερα καταγράφει παρουσία σε 26 χώρες του κόσμου (!!!), από το Βέλγιο και τη Γαλλία, μέχρι τη μακρινή Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη και τη Νότια Κορέα (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις χώρες).

Καινοτομεί συνεχώς και προσθέτει νέα προϊόντα στη γκάμα της, έτσι ώστε να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή. Τελευταίο «επίτευγμά» της δημιουργία της σειράς  «Πίτυρον», με έμπνευση το πίτυρο που προκύπτει από την διαδικασία της ολικής άλεσης και εκφράζει την άλεση ολόκληρου του καρπού δημητριακών, κρατώντας όλο το πίτουρο στο οποίο εμπεριέχεται το σύνολο των φυτικών ινών.

Τα προϊόντα της «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» τα βρίσκουμε παντού και φυσικά στο πρατήριο του εργοστασίου της, επί της Τρικάλων-Καρδίτσης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης