Το νεοτσιπουράδικο «Φιρφιρί» ήρθε και άλλαξε όλα όσα γνωρίζαμε για τους μεζέδες στα Τρίκαλα. Συνταγές της μαμάς (… και της γιαγιάς ενίοτε) παντρεύονται ιδανικά με τις νεωτερικές ιδέες του σεφ Κωνσταντίνου Ζυγουράκη, ο οποίος και τις… απογειώνει. Δοκιμάσαμε πολλά στο «Φιρφιρί» του, μα πιστέψτε μας ο λαός του ζητάει… κι άλλο κι άλλο κι άλλο απ’ αυτό το ωραίο ψωμί που φρυγανίζει!!!… Μπουκιά και συχώριο…
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter