Επιχειρείν

Εγκαινιάστηκαν Cakao και The New Green στην Ασκληπιού (φώτο)

Τα δυο νέα καταστήματα, τα οποία ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στην πόλη, εγκαινιάστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Πρόκειται για το νέο πρότζεκτ των αδελφών Νίκου και Βασίλη Παναγιωτόπουλου, δίπλα ακριβώς από το ιστορικό Jimmy’s & Sons. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου και με εμφανή τη συγκίνηση του πατέρα και της μητέρας των δυο νέων επιχειρηματιών, Δημήτρη και Ρούλας Παναγιωτοπούλου, που πριν 40 χρόνια έφεραν την επανάσταση στο χώρο της εστίασης στα Τρίκαλα.

Στο The New Green απολαμβάνουμε υγιεινό πρωινό, δεκάδες επιλογές και συνδυασμούς σε δροσερές σαλάτες, lunch bowls (μπωλ γεύματος με επιλογές όπως σολομός, ρύζι, φακές, ζυμαρικά κ.α.) και φρέσκες dressing που ετοιμάζονται καθημερινά στην κουζίνα του καταστήματος. Παράλληλα προσφέρονται ολόφρεσκοι χυμοί, smoothies και protein shakes, ενώ τις επόμενες μέρες σε συνεργασία με διατροφολόγο δίνεται κατεύθυνση για το τι μπορεί ή πρέπει να απολαύσει ο καθένας, ανάλογα με τις επιθυμίες του.

Ακριβώς δίπλα από το The new green  μας υποδέχεται το Cakao, ένα καινοτόμο κατάστημα που μας συναρπάζει με το καλημέρα με τη μυρωδιά των φρεσκοψημένων ξηρών καρπών (στο φούρνο του καταστήματος) και ξυπνάει την πόλη με το δυνατό άρωμα του καφέ. Στο Cakao βρίσκουμε μια τεράστια ποικιλία σε σοκολάτες και σοκολατοειδή, χειροποίητες μπάρες δημητριακών, πραλίνες, τρούφες, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα κ.α..

Καλή αρχή. Καλές δουλειές.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης