Επιχειρείν

Εγκαινιάστηκε το κατάστημα Melicera στα Τρίκαλα (φώτο)

Το Melicera…ένα κατάστημα με ταυτότητα στο κέντρο της πόλης, είναι πια γεγονός!

Βρίσκεται επί της οδού Ασκληπιού 40 και μας προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες μελιού που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Τα εγκαίνια του καταστήματος έγιναν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, παρουσία δεκάδων Τρικαλινών και φίλων της ιδιοκτήτριας Γιώτα Νιζάμη.

Μα… ποια είναι η Melicera; H Melicera είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στα Τρίκαλα. Η μελισσοκομική της παράδοση ξεκίνησε το 1985 και γεννήθηκε από την επιθυμία της οικογένειας να παράγει εξαιρετικό, ποιοτικό, χωρίς χημικά πρόσθετα μέλι, έτσι ακριβώς συλλέγεται από τη κερήθρα, το μέλι 4 Άνεμοι. Το μέλι 4 Άνεμοι, οφείλει το όνομα του στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Οι κυψέλες μετακινούνται, κατά τη διάρκεια του χρόνου από το βορρά ως το νότο και από τη δύση ως την ανατολή, για να μας προσφέρουνε ντελικάτες γεύσεις μελιού από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Στο κατάστημα της Melicera θα βρούμε εκτός από το μέλι 4 Άνεμοι, σε διάφορες γεύσεις, γύρη, βασιλικό πολτό, γευστικές σοκολάτες και σοκολατάκια μελιού, τρούφες σοκολάτας με μέλι και μπαχαρικά, μπάρες, παστέλια σε διάφορες γεύσεις, μουστάρδες με μέλι, πολλά προϊόντα με βάση το μέλι καθώς και τα νέα προϊόντα της , το θυμαρίσιο μέλι με μαύρη τρούφα και τον Lukumaki το γευστικό λουκούμι με το μέλι έλατος!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι παριστάμενοι στην εγκαίνια δοκίμασαν εξαιρετικές γεύσεις, κεράστηκαν τους λαχταριστούς λουκουμάδες που ετοίμασε ο Δημοσθένης Βλαχοδήμος, και έλαβαν ως δώρο από την ιδιοκτήτρια Γιώτα Νιζάμη σπόρους λουλουδιών, ώστε ο καθένας να τους φυτέψει και να συμβάλει με σεβασμό και αγάπη στη συνέχεια της ζωής των μελισσών που τόσα μας προσφέρουν.

 

Info

Melicera

Νιζάμη Γιώτα
Ασκληπιού 40- Τρίκαλα
Τηλ: 24310 79350

info@melicera.com

 

(photos Aigli photography)

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης