Επιχειρείν

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ. Ανταποδίδουν στην κοινωνία (αριθμοί)

Κάνοντας πράξη την κοινωνική ευθύνη ο όμιλος των αδελφών Σαράντη επιστρέφει στη κοινωνία την εμπιστοσύνη, με έργα και πράξης.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr κυκλοφόρησε ήδη σε ειδική πολυσέλιδη έκδοση ο «Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2018» του Ομίλου. Γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορία του, στις αρχές και στις αξίες που οι αδελφοί Σαράντη τηρούν απαρέγκλιτα, την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων και την προώθησή τους στις αγορές 47 χωρών, σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική, Ασία και Αυστραλία, τις νέες και συνεχείς επενδύσεις.

Ξεχωρίζουμε ωστόσο ορισμένα σημεία του απολογισμού, τα οποία φέρνουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία. Στον Όμιλο απασχολούνται σήμερα 775 εργαζόμενοι και η εκπαίδευσή τους είναι συνεχής. Το 2018 εκπαιδεύτηκαν 6.580 ώρες!!!… Η μισθοδοσία ξεπερνάει τα 18 εκ. €, ενώ μ.ο. εργασίας φτάνει τις 8.5 ώρες. Παρέχεται σε όλους ιατρική φροντίδα.

Η αναφορά του Ομίλου στην κοινωνία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος (μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί 450 μονάδες), διατέθηκαν 215.000 προϊόντα σε ιδρύματα και συλλόγους, βραβεύτηκαν 25 αριστούχοι μαθητές και εκπαιδεύτηκαν 2.800 μαθητές και φοιτητές.

«Με πίστη σε αρχές και αξίες» αναφέρουν οι αδελφοί Σαράντη, Δημήτρης και Μιχάλης, «θα συνεχίσουμε με αφοσίωση να παράγουμε κορυφαία προϊόντα διατροφής για το τραπέζι της Ελληνικής οικογένειας, τιμώντας σε κάθε βήμα της την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, των καταναλωτών και των ανθρώπων της, που καθημερινά μοχθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης