Επιχειρείν

Η Πρώτη τοπική ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗΣ στην αγορά των Τρικάλων

dav

Αν θέλετε να κερδίσετε 100% φοροαπαλλαγή με μέγιστο ποσό έως 132€ / μήνα ανά εργαζόμενο , προσφέροντας παροχές επιβράβευσης , τότε οι διατακτικές σίτισης τοπικής ανάπτυξης της διορατικότητας  είναι μια εναλλακτική λύση η οποία μάλιστα συνεισφέρει αποτελεσματικά στην τοπική αγορά.

Το Ερευνητικό κέντρο καινοτομίας ανάπτυξης & προστασίας Διορατικότητα , είναι μια κοινσεπ η οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το τέλος του 2018 έχοντας ως κύριο στόχο να συνεισφέρει στην τοπική ανάπτυξη με καινοτόμες ιδέες ,δράσεις και συνέργειες οι οποίες  προσφέρουν στην  αγορά από την θεωρία στην πράξη.

Η πρώτη διατακτική σίτισης στην αγορά η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις τοπικές μας επιχειρήσεις ξεκίνησε από αρχές του έτους και βάσει του ν.4172/2013 εκπίπτει 100% φορολογικά για τις επιχειρήσεις μέχρι 132€/μήνα ενώ αντίστοιχα  δεν προστίθεται στο ετήσιο εισόδημα των εργαζομένων το επιπλέον ποσό που λαμβάνουν. Έτσι έχουμε μια σχέση win win και πολλές μικρές και μεγάλες τοπικές επιχειρήσεις που ήδη χρησιμοποιούν τις διατακτικές σίτισης αγκάλιασαν Θετικά την προσπάθεια της διορατικότητας διότι έτσι και οι ίδιες βοηθούν ώστε να πηγαίνει η ρευστότητα απευθείας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις των Τρικάλων. Στο πλάνο συνεργασίας και αποδοχής των διατακτικών σίτισης  συμμετέχουν Μάρκετ Τροφίμων, εστιατόρια, καφέ, κρεοπωλεία , φαστ φούντ, ξενοδοχεία κλπ και μέχρι τέλους του 2019 θα ολοκληρωθεί ο αριθμός των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην παραπάνω δράση.

Παράλληλα σχεδιάζεται μέσω Digital Skills  η δεύτερη καινοτόμο δράση της διορατικότητας  Food drink & culture η οποία θα συνδεθεί με τις παραπάνω επιχειρήσεις που συμμετέχουν στις δράσεις της  όπου αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις και Happy Hours.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνέργειες επικοινωνήστε με τον κ. Απόστολο Κόκκοβα κιν. 6932-271998 ή επισκεφθείτε το site www.dioratikotita.gr

Όλοι μαζί με συνέργειες στηρίζουμε από την θεωρία στην πράξη  τέτοιες καινοτόμες προσπάθειες. ( στην φωτογραφία η διατακτικές που δέχθηκε μία τοπική συμβεβλημένη επιχείρηση στο ξεκίνημα της συνεργασίας της με την διορατικότητα )

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης