Επιχειρείν

Η PEUGEOT πρώτη σε πωλήσεις αυτοκινήτων στα Τρίκαλα το 2018

Η ΣΙΩΚΗΣ Α.Ε. καταγράφει ακόμη μια πρωτιά τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αυτοκινήτων που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα το 2018 καταγράφηκε μια σημαντική αύξηση στις πωλήσεις αυτοκινήτων στα Τρίκαλα η οποία προσεγγίζει το 15%. Τα νέα μοντέλα που κυκλοφόρησαν, οι καλές τιμές και προσφορές στις οποίες προχώρησαν οι αντιπροσωπείες, αλλά και η βελτίωση του οικονομικού κλίματος έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

Όπως καταγράφει το  trikalavoice.gr ηγέτιδα δύναμη στο χώρο του αυτοκινήτου στα Τρίκαλα παραμένει η ΣΙΩΚΗΣ Α.Ε. καθώς μέσα στο 2018 πούλησε 72 νέα αυτοκίνητα μέσω των αντιπροσωπειών της, PEUGEOT και NISSAN, όπως φαίνεται και στον επίσημο πίνακα παρακάτω.

Μάλιστα η PEUGEOT αναδείχθηκε πρωταθλήτρια σε πωλήσεις στα Τρίκαλα, καθώς διατέθηκαν την περασμένη χρονιά πενήντα (50) μοντέλα. Η Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει προχωρήσει σε ένα συνολικό λίφτινγκ των οχημάτων της και τα νέα της μοντέλα κερδίζουν συνεχώς χώρο στην αγορά. Στα Τρίκαλα δε κυριαρχούν απόλυτα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης