Επιχειρείν

Η Survey Digital Photovoltaics εγκαινιάζει το υποκατάστημά της στα Τρίκαλα

Η Survey Digital Photovoltaics, εταιρεία 100% συμφερόντων του Δρ. Κωστή Δανιηλίδη, έχει διαγράψει μια εξαιρετικά επιτυχημένη ανοδική πορεία τα τελευταία 11 έτη, ώστε να αποτελεί σήμερα μια αναγνωρισμένη εταιρεία ανάπτυξης, σχεδίασης, προμήθειας, κατασκευής, λειτουργίας, συντήρησης και σωρευτικής εκπροσώπησης για Φωτοβολταϊκά Πάρκα βιομηχανικής κλίμακας.

 

 

Η Survey Digital Photovoltaics είναι ένας πιστοποιημένος εργολάβος κατασκευής Φ/Β πάρκων από το σύνολο των ελληνικών τραπεζών, έχοντας ήδη κατασκευάσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό έργων. Ταυτόχρονα, είναι ένας από τους πλέον εξειδικευμένους εργολάβους συντήρησης Φ/Β συστημάτων, με τεράστια εμπειρία σε επίλυση τεχνικών προβλημάτων σε ηλεκτρονικά ισχύος.

Η Survey Digital Photovoltaics σήμερα απασχολεί μόνιμο προσωπικό 50+ στελεχών, προσφέροντας υπηρεσίες πολύ υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, υλοποιεί μια στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία έχει αναγνωριστεί με την ανάδειξη της εταιρείας ως Sustainable Company 2023, αλλά και κερδίζοντας το βραβείο Bravo Awards 2022 με την δράση της «παραγωγή πολύ φθηνής και καθαρής ενέργειας για την ελληνική βαριά βιομηχανία».

Η Survey Digital Photovoltaics εγκαινιάζει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου το νέο της Υποκατάστημα Κεντρικής Ελλάδας στα Τρίκαλα, με σκοπό να δημιουργήσει μια ενδοποιότητα υπηρεσιών στις τοπικές κοινωνίες που φιλοξενούν μέρος του χαρτοφυλακίου έργων που κατασκευάζει και θα λειτουργεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας αλλά και στα social media αυτής.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης