Ο σεφ Κωνσταντίνος Ζυγουράκης εξακολουθεί να μας εκπλήσσει. Εκτός τα πιάτα της… μαμάς, τα οποία μας παρουσιάζει από μια νέα οπτική, μας βουτάει στα βαθιά νερά της παράδοσης. Ετοίμασε για το φετινό χειμώνα τις παραδοσιακές τσιγαρίδες, όπως τις έφτιαχναν οι παππούδες μας, και τις σερβίρει ως τον πιο λαχταριστό μεζέ για τσίπουρο, κρασί κ.α..
Τέτοιες γεύσεις… μόνο στο «Φιρφιρί». Ψάξτε το…
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter